Connect with us

Nyheter

Eagles Of Death Metal skal iflg. kilder spille med U2 i Paris og fortsetter turneen i februar

Published

on


(foto: pressefoto)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Når Eagles of Death Metal ga sitt første intervju etter det tragiske terrorangrepet i Paris 13. november, lovet de å fullføre sin konserturne og bli den første band til å spille i konserlokalet Bataclan når denne igjen ble gjenåpnet. Lokalet er fortsatt under gjenreisning, men det ser ut til Eagles of Death Metal om kort tid kan være tilbake på en scene i Paris.

Amerikanske Billboard publiserte nettopp nyheten om at en kilde har bekreftet at bandet vil bli med U2 på scenen under den siste sangen fk. søndag 6. desember på Paris ‘Accorhotels Arena. I tillegg vil Eagles of Death Metal fortsette sin avbrutte europaturné i februar 2016.


(foto: Paris ‘Accorhotels Arena)

De opprinnelige konsert og turneplanene for Eagles Of Death Metal var at de allerede dagen etter terrorangrepet i Paris 13. november skulle spille i Lille, Frankrike. Videre var det satt opp et tett program gjennom hele november med konserter i Belgia, Tyskland, Sveits, Holland, Danmark (24/11), Sverige (25/11) og på Sentrum Scene i Oslo 26. november. Foreløpig er det ikke bekreftet nye datoer for disse spillestedene. #RMROCK #RMKONSERTER

Continue Reading
Advertisement