Connect with us

Nyheter

Dobler antall rockeband til finalen: – Rekordoppslutning til tidenes bandkonkurranse

Published

on


(foto: Universal Music – Black Sabbath)

Årets store bandkonkurranse der man bl.a. får muligheten til å spille på samme scene som Black Sabbath, Alice Cooper osv. har på kort tid mottatt langt over hundre – 100 – norske påmeldte rockeband fra alle kanter av landet.

Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk Tipping, Tons Of Rock og musikkmagasin Rockman som har gått sammen om å løfte frem talentfulle spennende norske rockeband der til slutt en av disse får en unik mulighet og fantastiske premie:

– Å spille på Tons of Rock 24. juni: Inkludert backline, crew, catering og overnatting.

– Kr. 15 000,- i stipend fra Norsk Tipping for videre satsing.

– Intervju med Rockman

Interessen for å delta i bandkonkurransen har nærmest «eksplodert» og arrangørene bak konkurransen Norsk Tipping, Tons Of Rock og Rockman opplever rekordoppslutning av antall påmeldte band.

– Dette er enormt moro, men faktisk ikke uventet, sier Rockmans musikkredaktør Knut Eirik Myhre. Vi har registrert stor økende pågang innenfor rockesjangeren i bred forstand fra mange unge spennende band og artister både her i Norge og internasjonalt over lang tid. Nå vil de unge ha «ekte saker», og hva er vel ikke mer ekte enn rock? Slik har det jo alltid vært og selvsagt gjelder dette også kommende generasjoner. Fremtiden ser svært lys ut for rockefolket og i særdeleshet norsk rock avslutter Myhre. 

 Festivalsjefen for Tons Of Rock hadde følgende kommentar til den enorme responsen arrangementet fikk allerede etter få dager: 

– Helt fantastisk respons på så få dager! Hvilket beviser 2 ting; at Tons of Rock har blitt en svært attraktiv nasjonal arena å spille på, og at deler av bransjen og norsk media (nok en gang) ikke er i takt med utviklingen i norsk rock. Det er ingen overraskelse for oss, for vi får enorme mengder med musikk fra norske rock- og metalartister, og kvaliteten på det som produseres er oppsiktsvekkende høy!,– Svein Bjørge, Festivalsjef

På bakgrunn av at det store antall påmeldte band og at disse i tillegg holder et svært høyt nivå, så har juryen nå bestemt av man dobler antall finaleband fra 5 til 10.

Om du spiller i et norsk rockeband og fortsatt ikke har meldt deg på i konkurransen så må du kjappa på. Siste frist for påmelding er i dag fredag 3. juni kl. 23.59.

Slik fungerer konkurransen

Om du spiller i et norsk band som spiller rock eller metal, så kan du sende inn noen linjer om dere selv samt link til 1 låt til: tonsofrock@rockman.no. Husk også å oppgi kontaktperson og telefonnummer slik at vi om nødvendig kan få kontakt med dere. 

Siste frist for å melde seg på i konkurransen er fredag 3. juni kl. 23.59.

En egen fagjury vil så plukke ut 10 – fem – band som går videre til en egen leserbasert avstemming her på Rockman. Denne avstemmingen vil bli gjennomført i perioden mandag 6. juni – søndag 12. juni kl. 23.59.

NB! De heldige finaleband blir offentliggjort samtidig som avstemmingen starter fk. mandag.

Les også: Eksplosiv respons på unik bandkonkurranse

Hva er ditt forhold til rock?

Skriv nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement