Connect with us

Musikk

Disse pianistene skal åpne under Rammstein konserten på Bjerke Travbane i Oslo 24. juli

Published

on

Photo Photo credit: Skjermdump youtube video Rammstein - "Mein Herz brennt (Live at Download Festival UK 2016)" + Offisiell Duo Jatekok Rammtein konsertplakat 2022

Det nærmer seg det som etter all sannsynlighet kan tidenes mest spektakulære konsertopplevelse i Norge gjennom alle tider. RammsteinBjerke Travbane i Oslo den 24. juli 2022.

Les også: Full gjenåpning sikrer Rammstein konserten i Oslo 24. juli 2022

Rammstein har annonsert at de vil ha pianister som åpner for dem på deres kommende stadionturneer som da også inkluderer konserten i Oslo 24. juli.

Pianistene som skal spille er Duo Játékok (uttales yatékok ), som er en duo bestående av Adélaïde Panaget og Naïri Badal som ble etablert i 2007. De spiller fire hender på et piano. Dette er ikke første gang Duo Jatekok åpner for Rammstein – de fungerte også som støtte for dem i 2017 og 2019 som bl.a. her under konserten i Moskva 2019:

Duoens samarbeid med Rammstein startet i 2017 har nå ført til at de slipper et originalt og crossover-album «Jatekok plays Rammstein» via Universal Music 20. mai 2022.

Her kan du høre deres første singel fra albumet der de spiller Rammstein «Engel»:

Duo Jatekok har en unektelig livlig tilstedeværelse som fyller publikum med entusiasme. De spiller regelmessig med de største orkestrene som BBC Scottish Orchestra, Belgium National Orchestra, Chamber Orchestra of Geneva, Guatemalan Symphony Orchestra. Naïri Badal og Adélaïde Panaget har erobret et publikum som anerkjenner deres oppriktighet, deres medvirkning og deres talent.

Her kan du høre deres andre singel til deres kommende album:

I vår konsertanmeldelse fra konserten i Oslo 18.08.2019 var det rett og slett vanskelig å finne ord for å beskrive denne fantastiske konsertgalskapen. Innholdet av så enormt mye mengder av pyrotekniske effekter og andre elementer var så voldsomt at det slo absolutt ALT av det vi har opplevd tidligere. Rammstein på Ullevaal: Helt vanvittig fantastisk konsertgalskap

Les også: Se bilder og filmklipp fra tidenes feteste konsert – Rammstein i Oslo 18.08.2019

Les også: Her er guiden til alle de «store» konserter i Norge 2022

Er du klar for Rammstein i Oslo 24. juli?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside