Connect with us

Nyheter

Dette vil du oppleve! Stem og vinn superfett festivalpass til Notodden Blues Festival

Published

on

(photoart by www.rockman.no – Notodden Blues Festival artist 2018)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Stem frem beste rockelåter og vinn festivalpass til årets Notodden Blues Festival

Notodden Blues Festival som i år gjennomføres for 31 gang er Norges desidert viktigste musikkfestival. Hvorfor? Festivalen er den viktigste og mest stabile langsiktige norske musikkinstitusjonen til å ivareta og videreføre selve opphavet til bl.a. rockens sjangere i bred forstand. Uten bluesen hadde vi i dag ikke hatt en eneste rocketone, rett og slett. Alt du i dag hører gjennom de mørkeste black metal toner til de råeste hard rock gitartsoloer kan du spore som en blå tråd tilbake bluesen. Det er ekte, dyptfølende og udødelig. 

Hør bare hva heavy metal gudfaren Tony Iommi sier om hvor han henter inspirasjon:

«I prefer it coming from the blues side and something coming from inside…», Tony Iommi

Hvert år klarer festivalens dyktige bookingteam å skape en spennende lineup bestående av store legendariske headlinere, sterke etablert og spennende «up-and-coming» artister i en spennende sammensetning fra bluesens dype røtter og langt inn i rockens tunge riff. Når du i tillegg blander dette med fantastiske omgivelser i den lille byen Notodden som forvandler hele sitt sentrum til ett «dampende» feststemt musikalsk Mississippi, så kan du ikke annet enn å bli musikalsk og følelsesmessig berørt. Ikke rart at publikum og artister står i kø for å komme til denne rare lille fantastiske bluesbygda.

Festivalen har såvidt starter sitt slipp av årets artister, men kan allerede nå «slå i bordet» med legendariske Bonnie Raitt som første headliner. Den amerikanske slide-gitaristen og sangeren har en bred appell og har i dag opparbeidet seg legendestatus med sin musikkstil der hun blander blues, rock, roots og pop på en særegen måte. 

«Det er stort å kunne lansere Bonnie Raitt til årets festival. Hun har stått øverst på ønskelista vår i mange år og endelig har vi lykkes. For oss er Bonnie Raitt den perfekte oppfølgeren til fjorårets store jubileums-suksess med Buddy Guy»Dette er kanskje den mest prestisjetunge signeringen vi noen gang har gjort. Blant Bonnie Raitts mange beundrere finner man artister som Eric Clapton, Adele, Katy Perry, John Mayer og B.B. King.  Det har vært utslagsgivende at vi har kunnet samarbeide med vår tidligere Knutepunktfestival-kollega, Olavsfestdagene i Trondheim om dette» sier festivalsjef Jostein Forsberg. 

I tillegg er spennende navn som, Adam Douglas, Sugaray Rayford Band, Knut Reiersrud, The Welch Ledbetter ConnectionAna Popovic, Jon Cleary og Southern Avenue klare. Fremover vil det bli sluppet «bøttevis» med flere spennende artister.

I løpet av 2017 har vi fått en fantastisk mengde av knallsterke rockelåter i en god blanding fra etablerte til nye spennende «up-and-coming» rockeband. Gjennom hele fjoråret har vår redaksjon i samarbeid med våre lesere fortløpende nominert de aller feteste rockelåter til årets desidert viktigste avstemming. Blant de nominerte finner vi flere artister som har spilt på Notodden Blues Festivalen som bl.a.:

Les også: Norsk rock sterkt representert blant nominasjonslisten til beste rockelåt 2017

Her er spillelisten over samtlige nominerte fete rockelåter 2017:

Klikk her for å følge denne fete spillelista

Her kan du følge Rockman på Spotify

Vinn superfett festivalpass til Notodden Blues Festival

Nå kan du vinne superfett festivalpass til Notodden Blues Festival. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen om å denne fete premien er å stemme frem din(e) favoritt rockelåt(er) i vår avstemming og legge igjen en melding i kommentarfeltet på Rockman facebook.

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Les også: Gi din stemme og vinn superfett festivalpass til Norway Rock Festival

Les også: Vinn superfett by:Larm Black festivalpass til deg selv + en venn

Følg oss på facebook og bli den første til å få oppdatert informasjon om avstemmingen og premievinnere.

Viktig! For at vi skal kunne finne ditt navn slik at du blir med i trekningen, husk også å «trykk» din «like» eller annen emoji i kommentarfeltet på vår facebook side (her). Alternativt send en e-mail med ditt navn til: konkurranse@rockman.no

Følg oss/ «like» vår facebook tilhengerside ( her ) og bli den første til å få oppdatert informasjon om den pågående avstemmingen. Alle som deltar i avstemmingen og følger oss på facebook er automatisk deltager i trekningen av fete premiene. 

PS! Del gjerne avstemmingen videre fra Rockman facebookside (her) og engasjer dine facebookvenner, det kan fort lønne seg 🙂

Continue Reading
Advertisement