Connect with us

Musikk

David Guetta bekreftet til Norge og Findings Festival i 2016

Published

on


(pressefoto)

Saken er skrevet av Knut Eirik Myhre

Konsertarrangør Live Nation bekrefter i dag Norgesyndlingen David Guetta til Findings Festivalen 19. – 20.  august 2016 på BIslett Stadion i Oslo.

Norgesyndlingen David Guetta har tidligere spilt for enorme publikumsmasser i Oslo Spektrum, Vallhall Arena og Odderøya i Kristiansand. I 2011 ble han kåret til verdens største DJ, og i disse dager beskues han som idealet av fremvoksende EDM-generasjoner. Han har med sine samarbeidsprosjekter, spesielt med amerikanske R’n’B-artister, åpnet EDM-sjangeren for et større publikum, og på mange måter forandret popmusikken. Det er imidlertid ingen tvil om at han har brutt ned skillelinjene mellom pop, hip-hop, R’n’B og house og at Guetta er den som har gjort sistnevnte sjanger stuerein i USA. 

Listen over artister som har gjort suksess sammen med DavidGuetta er lang og omfatter Rihanna, Black Eyed Peas, Madonna, Avicii, Akon, Usher, Nicki Minaj, Kelly Rowland, will.i.am, Fergie, Estelle, Snoop Dogg, Chris Brown, Lil Wayne, Timbaland, Flo Rida og mange andre.

David Guetta har solgt over tre millioner album og 15 millioner singler, men det er gjerne ikke det som er målestokken på en artists popularitet i våre dager. Når en ser på antall visninger videoer med Guetta har på Youtube, får en et bedre bilde på hans enorme popularitet. I skrivende stund har flere av hans mest populære låter og samarbeidsprosjekter visningstall på hundretalls millioner! 

Tidligere denne uken var det også klart at også norske Kygo vil headline Finders Festivalen 2016.

Billettsalg starter fredag 27. november kl. 09.00 #RMELECTRONICA #RMMUSIKKFESTIVALER

Continue Reading
Advertisement