Connect with us

vg-nett

Dana Fuchs slo knockout på publikum…..igjen!

Published

on

Dana Fuchs er Notodden Blues Festivals sin nye publikumsyndling!

Nok en gang trekker hun og hennes band fulle hus, denne gang på festivalscenen Tapperihallen. Det herjer nærmest en slags Dana-Fuchs-feber i festivalbyen og hennes navn er på mange av festivalpublikums lepper.

Nok en gang er det vanskelig å finne frem superlativene for å beskrive denne unike rockeperlen, men det er utvilsomt ektheten, hennes råe vokal og den enorme energiske tilstedeværelsen som nok en gang treffer musikkhjertene med voldsom kraft. Man blir på en måte «løftet» opp av gulvet og tatt tilbake til rockens storhetstid på slutten av 60-tallett/ begynnelsen av 70-tallett og føler nesten man er på en slags konsert med Janis Joplin eller Led Zeppelin. Når hun i tillegg oser av hippietidens Peace & Love, så blir dette bare helt magisk.

 Nattens konsert ble avsluttet med deres unike coverversjon av The Beatles låta «Helter Skelter», en låt som Dana Fuchs også har fått storanerkjennelse for i forbindelse med hennes rolle som Sadie i filmen «Across The universe».

Sjekk ut YouTube lydklipp for å lytte på Dana Fuchs coverlåt «Helter Skelter»: trykk her>

At vi kommer til å høre mye mer om Dana Fuchs band i tiden fremover jeg garantere dere. Rockman, Dana og resten av bandet har knyttet kontakt med hverandre og jeg kan love både spennende intervjuer, omtaler og oppdateringer om disse spennende artister i tiden fremover.

xx

I mellomtiden kan du holde deg oppdatert på bandets offiselle nettside: Trykk her>

Gled dere!

Les også:

– Status Quo still rockin`at Notodden: trykk her>

– Blood, Sweat & Tears at Notodden: trykk her>

– Dana Fuchs rocket igang Notodden Blues Festival 2010: trykk her>

Del dine spennende øyeblikk fra årets Notodden Blues Festival!

Årets Notodden Blues Festival har vært eksplosivt tettpakket med fantastiske artister, unike konsertopplevelser og store øyeblikk, Dana Fuchs Band er en av disse, men det finnes drøssevis i tillegg. Skriv om dine spennende opplevelser og store konsertøyeblikk fra årets festival i kommentarfeltet nedenfor og del disse med tusenvis av musikkglade mennesker.

Vi gleder oss til dine kommentarer!

Ble også en del av Norges kuleste musikk vennegjeng!

 

Som musikkvenn får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å invitere ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement