Connect with us

Musikk

Come Taste The Band kjent for feat. Doggie White og Joe Lynn Turner (Deep Purple/ Rainbow) legger opp

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Doggie White at Notodden Blues Festival 02.08.19

Come Taste the Band som ble grunnlagt i 1997 og har siden holdt blant annet hundrevis av konserter i Skandinavia. De har hatt med seg supertalenter som norske Jørn Lande, Rainbows Doogie White og Graham Bonnet, og Whitesnakes Bernie Marsden innom bandet. I januar 2019 slapp de et flunkende nytt album «Reignition» blandet med klassikere fra Rainbow og Deep Purple.

Det som begynte som et rent Deep Purple tribute-band ble etterhvert et helt eget fenomen som vi fikk oppleve til de grader i fjor når de spilte under Norway Rock Festival og Notodden Blues Festival. Begge steder hadde de med seg Doggie White kjent fra Rainbow. På Notodden Blues Festival hadde de i tillegg med seg Joe Lynn Turner kjent fra Deep Purple og Rainbow. Bandet bidro solid og begge vokalistene imponerte med en vannvittig tilstedeværelse og råsterk vokal.

Les også: Artistene leverer mesterklasse – publikum elsker Notodden Blues Festival

For kun kort tid siden varslet Come Taste The Band på sin offisielle facebookside med følgende publiserte innlegg at de legger bandet «på is» av interne og personlige årsaker:

Her er noen klipp fra deres opptreden under fjorårets Notodden Blues Festival:

Del dine konsertminner med bandet

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook