Connect with us

Musikk

Blink-182 bekreftes til Norge

Published

on

Foto: Jack Bridgland - Offisielt pressebilde Blink-182 - Live Nation Norway

Konsertarrangør Live Nation Norge bekrefter et gjenforent Blink-182 til Norge og Oslo Spektrum 14. september 2023. For første gang på nesten 10 år får man igjen oppleve punkerne Mark, Tom og Travis! Den nye singelen «Edging» kommer allerede på fredag, og på mandag slippes billettene til konserten med Blink-182 i Oslo Spektrum 14. september 2023. Her blir det rift om plassene!

Billetter i salg mandag 17. oktober kl. 10:00.

Den populære, prisvinnende gruppa Blink-182 har annonsert sin største turné noensinne, en verdensomspennende begivenhet, hvor Mark Hoppus, Tom DeLonge og Travis Barker gjenforenes for første gang på nesten 10 år.

Turnéen er produsert av Live Nation og bandet besøker både Latin-Amerika, Nord-Amerika, Europa, Australia og New Zealand fra mars 2023 til februar 2024.

Siden deres spede begynnelse for nesten 30 år siden, da gutta begynte å spille i en garasje i San Diego, har Blink-182 solgt over femti millioner album og rocket publikum fra Adelaide til Zürich. Gruppa har vært et av de definerende bandene i sin generasjon, og The New York Times har skrevet: – «No punk band of the 1990s has been more influential than ‘blink-182’.”

Bandet har allerede mottatt et imponerende antall platina-plater og levert massive hitsingler, men nå ser de frem til å gi ut sitt 10. studioalbum. Den nye singelen markerer første gang på et tiår hvor originalmedlemmene igjen har vært i studio sammen.

Nå som DeLonge er tilbake etter nesten et tiår, kan fans forvente den elektriske magien trioen har blitt kjent for på scenen. Med deres nye album, som kommer i 2023, er Blink-182 klare for å møte fremtiden sammen.

Er du klar for konsert med Blink-182?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)