Connect with us

vg-nett

BERGEN CALLING! – Ny Norsk musikkfestival!

Published

on

Bergen Live & LiveNation som Norges ledende konsertarrangør presenterer nå en ny rockefestival i storformat under festivalnavnet Bergen Calling. Festivalen gjennomføres for første gang 15 juni 2010 på Koengen ved Bergenhus Festning i Bergen, en konsertarena som allerede har huset en lang rekke store artister som bl.a. The Rolling Stones, Eric Clapton, Bruce Springsteen osv.

I fantastiske sentrum nære omgivelser, noe få skritt fra Bryggen, midt blant de 7 fjell og med Bergenfolkets gjestfrihet er det duket for en heidundrende rockefest med følgende hardrockende artiststorheter på festivalens første plakat:

Et av verdens mest hardslående rockeband, albumaktuelle med sitt sjette studioalbum, «Liebe Ist Für Alle Da» og kjent for sine enorme pyroshow vil nok skape en minnerik og «brennende» rockeopplevelse for festivalpublikumet.

Her er en liten forsmak som venter deg i Bergen:

xx

Nesten 20 år etter at Seattle bandet Alice In Chains sammen med sine rockekollegaer Nirvana og Pearl Jam skapte rockesjangeren grunge, står bandet som er albumaktuelle med sitt fjerde studioalbum «Black Gives Way to Blue», klar på festivalscenen og fremfører låter som:

xx

Les mer om Alice In Chains: trykk her>

Det amerikanske Hardcore/ Metalcore bandet Hatebreed fikk strålende anmeldelser i norske aviser under sin opptreden på Hovefestivalen i 2007. Tidligere i år  spilte de for et fullsatt begeistret Rockefeller, og kan nå oppleves på nytt for noen eller for første gang for andre under Bergen Calling. Bandet er albumaktuelle med deres sjette studioalbum «Hatebreed».

xx

Sjekk ut Hatebreed`s nettside for mer informasjon: trykk her>

 

Hva kan publikum forvente seg under årets første Bergen Calling utover spennende artistnavn?

– Bergen Calling arrangeres på Bergenhus Festning, et område med historie helt tilbake til middelalderen som ligger midt i Bergens historiske sentrum. Stedet er en attraksjon i seg selv og både publikum og artister synes å elske konsertområdet. Kombinasjonen av artister som Rammstein, Alice In Chains og Hatebreed i historiske omgivelser er uslåelig. 

 – Frank Nes, en av initiativtakerne og gjengen bak Bergen Calling og Bergen Live

 

Besøk Bergen Calling`s nettsider for mer oppdatert informasjon om årets festival: trykk her>


Bli en del av rockegjengen!

Add Rockman som tilhenger på Facebook:

Som tilhenger får du bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned!

 

Continue Reading
Advertisement