Connect with us

Musikk

Årets feteste rockelåter! – Nominer dine favoritter og vinn fete premier

Published

on

Foto: artdesign by Knut Eirik Myhre, www.rockman.no

Delta i årets desidert viktigste avstemming – Årets feste rockelåter 2020.

I løpet av 2020, som jo har vært tidenes mest deprimerende konsert og festivalår, så har heldigvis kreativiteten til band og artister verden over blomstret for å skape ny musikk som aldri før.

Vi har fått en fantastisk mengde av knallsterke rockelåter i en god blanding fra etablerte til nye spennende «up-and-coming» rockeband. Ikke minst fra mange av våre fantastiske norske rockeband. Som blant låta «North Tsar» fra Hjelvik (ex. Kvelertak) sitt spennende debutalbum:

Trykk her for å sjekke ut vår spennende guide over mer enn 400 norske aktive rockeband

Nominerer dine kandidater og vinn fete premier

Selve avstemmingen vil starte søndag 27. desember 2020. Frem til da kan du nominere dine kandidater som du mener fortjener plass på avstemmingslisten over årets feste rockelåter.

Slik nominerer du dine kandidater og samtidig deltar i konkurransen:

Skriv navn på artist og nominasjonslåt (utgitt i 2020) i kommentarfeltet på Rockman Facebook. (alternativt: tips@rockman.no) Skriv så navn på en venn som du ønsker skal kunne vinne samme premien som deg selv. Vi trekker ut vinnere etter prinsippet: Vinn premie til deg seg selv + en venn. Vipps, så er du med!

NB! Premien trekkes ut i etterkant av selve avstemmingen. Hva som vil være de fete premiene vil vi avslører på et senere tidspunkt. Bare å glede seg!

Continue Reading
Advertisement