Connect with us

Nyheter

Anbefales: Tidenes beste «Knockin` On Heavens Door»

Published

on


(Photo: album cover Blakwall «Covers Vol. 1)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Av og til kommer man over noen helt unike versjoner av legendariske låter og her et fantastisk eksempel på nettopp dette.

I 2016 utgav Indie plateselskapet Position Music albumet «Covers Vol. 1.» med bandet Blakwall som blant annet inneholder en fantastisk emosjonell versjon av den legendariske låta «Knockin`On Heavens Door» som originalt ble skrevet av Bob Dylan.

Låta som han skrev som soundtrack til filmen «Pat Garrett and Billy the Kid» i 1973 og som også Guns N` Roses allerede i 1987 inkluderte som sin nærmest faste live setlist og som de spilte inn en studioversjon av første gang i 1990 som soundtrack til filmen «Days Of Thunder». Låa ble også utgitt på G.N.R.`s studioalbum «Use Your Illusion II» i 1991.

Blakwall sin versjon er en helt fantastisk der de klarer å gjøre låta «til sin egen» med bl.a. å bringe inn svært emosjonelle gitarpartier, spesielt mot slutten av låta. De bygger opp låta «steg for steg» med en «deep feeling» som virkelig kjennes i både kropp og sjel. 

Blakwall sin overstående versjon av «Knockin On Heavens Door» ble også tatt med bl.a. som trailer til den Oscar-nominerte filmen «Hell Or High Water» i 2016. Låta er også inkludert i spillelisten «Deep Feeling» som består av utvalgte unike feeling-låter:

Trykk her for å følger lista på Spotify

Lyst til å bidra med tips til låter som du mener fortjener plass på denne listen?

Skriv navn på artist og låta i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside eller send oss en mail til tips@rockman.no

Likte du Blakwall versjonen av «Knockin`On Heavens Door»?

Del dine reaksjoner i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )

Continue Reading
Advertisement