Connect with us

Musikk

Anbefales: – Helt ny dokumentar produsert etter Charlie Watts død «Mitt liv som en Rolling Stone»

Published

on

Skjermdump av video "Mitt liv som en Rolling Stone" fra 2022 publisert på NRK

Om du ikke allerede har sett den så anbefaler vi den helt nye meget bra dokumentarfilmen «Mitt liv som en Rolling Stone». Serien som er produsert av BBC i 2022 består av fire episoder og tar for seg legendariske The Rolling Stones der hver av dagens medlemmer inkludert avdøde Charlie Watts er viet en egen episode. Hver episoden har individuell fokus på medlemmene der vi bl.a. får lære mer om deres fortid, hvordan de har klart å holde sammen i flere tiår, og hva som gjør dem til et av verdens største rockeband. Første episode er viet Mick Jagger, andre episode Keith Richards, tredje episode Ronnie Wood og fjerde episode Charlie Watts. Det som gjøre serien ekstra interessant er at de øvrige medlemmer gir sine kommentarer om den enkelte ved hver episode, og at vi på denne måten får mye ny spennende informasjon.

I serien blir det også vist flere historiske «aldri vist tidligere» unike filmklipp.

Ekstra emosjonelt er det å se episoden som omhandler avdøde Charlie Watts. Watts har blitt kalt limet som holdt bandet sammen. En tvers gjennom ekte musiker som ønsket å holde seg i bakgrunnen og var skeptisk til stjernelivet. Vi får bl.a. innblikk i hans enorme samling av slagverk fra andre legendariske trommiser. I tillegg et artig innblikk i hans til dels sære vaner.

Les også: Se Rolling Stones rørende hyllest til avdøde Charlie Watts

Mick Jagger snakker åpent om livet sitt i The Rolling Stones, fra hans første opptredener i lokale tenåringsfester til hans skapelse av en sceneperson som har definert rock ‘n’ roll-frontfiguren. I 60 år har Keith Richards vært hovedgitarist i The Rolling Stones, en trassig hedonist og rockehelt. I dokumentaren forteller han og andre stjernemusikere om hans fargerike karriere. Gitarist Ronnie Wood og en fantastisk gruppe musikere utforsker hans spennende høydepunkter og noen farlige nedturer i den strålende karrieren til et britisk rock ‘n’ roll-ikon. Charlie Watts var det fjellstøe hjertet til Rolling Stones i 60 år. En fantastisk gruppe musikere ser på Charlies glans som trommeslager og hans unike personlighet.

Her kan du se offisiell trailer til dokumentarserien:

Dokumentarserien «Mitt liv som en Rolling Stone» kan du se gratis på NRK arkivet

Trykk her for å se serien på NRK

Gi oss dine kommentarer om The Rolling Stones

– Har du opplevd bandet live? I tilfelle når?
– Del gjerne bilder og/ eller filmklipp?
– Hva er din favorittalbum/ låter?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook