Connect with us

Nyheter

Albumaktuelle In Flames skriver historie med eksklusiv intimkonsert

Published

on


(Pressefoto)

Skrevet av: Knut Eirik Myhre

Konsertarrangør Live Nation bekrefter i dag In Flames intimkonsert som skal gjennomføres i Kulturkirken Jakob i Oslo 18. mars 2017.

De albumaktuelle, svenske heavy metal-ringrevene, som er kjent for å fylle arenaer og stadioner til randen verden over, gjester denne gangen en av Oslo mindre, men ytterst stemningsfulle scener, for å avholde en intim og eksklusiv konsert. 

I pressemeldingen skriver arrangøren bl.a.:  – I et musikkmiljøet som tilsynelatende består av endeløse sub-sjangre og nye, men forbigående trender, er In Flames pur-eksempelet på standhaftighet. Bandet som har reist jorkloden rundt på turné uttalige ganger og solgt ut show på show, samt påvirket og inspirert dagens største metal-band siden etableringen i 1990, har aldri gått på akkord med sin egen, opprinnelige signatur og sound. Formelen er unik og grunnen til bandets enorme suksess. På bandets tolvte album – Battles – har svenskene imidlertid bevisst gått bort fra sin formel, med hensikt om å utforske nye veier. Et av tiltakene i forbindelse med denne retningen var å samarbeide med den Grammy-nominerte produsenten Howard Benson, som tidligere har bistått band som My Chemical Romance og The Used. Produsenten ble innlemmet i bandets innerste sirkel, med hensikt om å lage et album alle typer In Flames-fans kunne like. Det var gitarist Björn Gelotte og vokalist Anders Fridén som tok fatt på arbeidet med å skape en ny vei, og som del av grepet med å ta noen steg ut av komfortsonen, dro duoen til Los Angeles for å hente inspirasjon og ro til å bedrive nye musikalske tilnærminger. 

Albumet Battles slippes i dag 11. november:

Her kan du følge Rockman på Spotify

Albumlåta «The End» finner du også på Norges feteste spilleliste Rockman «Topp 20» ( her )

Billetter til intimkonserten går i salg fredag 18. november, kl 10:00 – via www.livenation.no. 

Hva synes du om In Flames nye album og kommende intimkonsert?

Gi oss dine kommentarer i feltet nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside

Continue Reading
Advertisement