Connect with us

Musikk

AC/DC headliner med 99% sikkerhet årets Power Trip festival

Published

on

Photo credit: Johannes Andersen - AC/DC at Valle Hovin, Norway 17. july 2015

AC/DC og Ozzy Osbourne har nå publisert en teaser for årets Power Trip Festival som gjennomføres i perioden fredag 6 til søndag 8. oktober 2023 i California, USA.

Den samme teaser er også publisert på bl.a. Ozzy Osbourne, Metallica, Iron Maiden og Tool sine offisielle SoMe kanaler. Selv om teaseren er noe kryptisk og ikke bekrefter navn, så kan vi nærmest med 100% sikkerhet kunne si at dette er en bekreftelse på at disse band er blant årets headlinere under festivalen. Det er INGEN av disse band som ville lagt ut dette på sine offisielle SoMe kanaler uten at de er involverte i festivalen. Endelig bekreftelse vil komme i løpet av kort tid.

Det er jo helt fantastisk at vi nå etter stor sannsynlighet igjen skal kunne oppleve bl.a. AC/DC live igjen. Noe som jo også Brian Johnson har ymtet om i bl.a. sin videohilsen i 2020 i etterkant av den enorme positive responsen bandet fikk i forbindelse med utgivelsen av deres siste studioalbum «Power Up» ble sluppet. I sin hilsen viser han blant annet også til deres egen glede over at albumet har blitt så solid og bra, at dette fremstår som en meget solid hyllest til bandets avdøde hovedlåtskriver og grunnleggende medlem Malcolm Young. Han bekrefter så AC/DC vil legge ut på liveturnè så snart situasjonen tillater dette. Han viser til den fantastiske lojaliteten fansen har vist AC/DC gjennom den vanskelig perioden bandet har vært igjennom de siste årene og sa blant annet:

«When all this is over, you now all this crap is over, we will see you all again. We will see you in your hometown and try everything we can to get there and play for you live. But until then stay safe»

Les også: Brian Johnson bekrefter AC/DC liveturnè så snart situasjonen tillater dette

Er du klar for ny AC/DC verdensturnè?

– Har du vært på AC/DC konsert tidligere? I tilfelle hvilke?
– Har du noen bilder og filmsnutter fra tidligere AC/DC konserter?

Del dine kommentarer og bilder/filmsnutter på Rockman facebook