Connect with us

Nyheter

Vinn superfett by:Larm Black festivalpass til deg selv + en venn

Published

on

(photoart by www.rockman + by.Larm Black festivalposter 2018)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Stem frem fjorårets beste rockelåter og vinn 2 stk festivalpass til by:Larm Black.

by:Larm Black så først lyset i 2017 og var en umiddelbar suksess med fullt hus over to dager på Oslo-scenene Pokalen og Vulkan Arena. I 2018 utvides programmet med en ekstra dag, og det blir totalt 27 konserter med 18 artister, også i år på Pokalen og Vulkan Arena. Festivalen som også er blitt en viktig møteplasser i rockens tjeneste er til for alle som kjører fuzzpedalen et sted mellom nivå 6 og 11. by:Larm Black er en del av by:Larm der du som har slitt med å finne dine favorittartister på tidligere års program kan meske deg i deilig rock, hardrock og metal. Alle i sort avdeling er velkommen. 

Årets linup består av spennende band som Devin Townsend Project (Acoustic), Skambankt, SÓLSTAFIR, Gaahls WYRD, LÜT, Solbrud, Atena, Maraton, Barren Womb, Bokassa, Despereaux, JABBA, Kvesta, Psykopath.

Les mer og bestill dine billetter på by:Larm Black offisielle arrangementside

I løpet av 2017 har vi fått en fantastisk mengde av knallsterke rockelåter i en god blanding fra etablerte til nye spennende «up-and-coming» rockeband. Gjennom hele fjoråret har vår redaksjon i samarbeid med våre lesere fortløpende nominert de aller feteste rockelåter til årets desidert viktigste avstemming. Blant de nominerte finner vi også følgende låter fra årets by:Larm Black aktuelle artister:

Les også: Skambankt klar med nytt album og påfølgende turnè i 2018

Les også: Norsk rock sterkt representert blant nominasjonslisten til beste rockelåt 2017

Her er spillelisten over samtlige nominerte fete rockelåter 2017:

Klikk her for å følge denne fete spillelista

Her kan du følge Rockman på Spotify

Vinn superfett by:Larm Black festivalpass til deg selv + en venn

Nå kan du vinne superfett by:Larm Black festivalpass til deg selv + en venn. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen om å denne fete premien er å stemme frem din(e) favoritt rockelåt(er) i vår avstemming nedenfor + tag en venn som du ønsker å ta med deg til festivalen i kommentarfeltet på Rockman facebook.

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Les også: Gi din stemme og vinn superfett festivalpass til Norway Rock Festival

Følg oss på facebook og bli den første til å få oppdatert informasjon om avstemmingen og premievinnere.

Viktig! For at vi skal kunne finne ditt navn slik at du blir med i trekningen, husk også å «trykk» din «like» eller annen emoji + tag en venn du ønsker å ta med deg til by:Larm Black i kommentarfeltet på vår facebook side (her). Alternativt send en e-mail med ditt navn til: konkurranse@rockman.no

Følg oss/ «like» vår facebook tilhengerside ( her ) og bli den første til å få oppdatert informasjon om den pågående avstemmingen. Alle som deltar i avstemmingen og følger oss på facebook er automatisk deltager i trekningen av fete premiene. 

PS! Del gjerne avstemmingen videre fra Rockman facebookside (her) og engasjer dine facebookvenner, det kan fort lønne seg 🙂

Continue Reading
Advertisement