Connect with us

Nyheter

Vinn festivalpass til Inferno Metal Festival 2017: – Stem frem fjorårets beste rockelåter

Published

on


(Photo credit: www.rockman.no – Abbath, Immortal at Norway Rock Festival 2010)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Delta i årets desidert viktigste avstemming

2016 har vært et fantastisk år for alle som elsker fet musikk og da snakker vi selvsagt om rock i bred forstand. Rocken står sterkere enn noen sinne og opplever for tiden en eksplosiv positiv utvikling. Det «koker» på livescener og fullstappede stadionkonserter.

Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. 2017 blir den 17. utgaven av festivalen. 

– Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og invitere band fra hele verden til Norge, sier pressesjef Runar Pettersen

Inferno Metal Festival gjennomføres i Oslo 12 – 15. april med spennende artistnavn som:

ABBATH – CARCASS – POSSESSED – VENOM INC. – BORKNAGAR – PRIMORDIAL – RED HARVEST – ANAAL NATHRAKH – CROWBAR – SVARTIDAUÐI – HELHEIM – INSIDOUS DISEASE – SLAGMAUR – FURZE – AZARATH – DEUS MORTEM – WHOREDOM RIFE – INFERNAL WAR – KONTINUUM – ZHRINE – PILLORIAN – TANGORODRIM – AUÐN – SLIDHR – DARVAZA – PANZERFAUST – WHIP – NACHASH – MADDER MORTEM – HAIL SPIRIT NOIR – SULPHUR

Billettsalg og festivalpass osv. går unna i høyt tempo og ligger ute for salg nå ( her )

Vinn Inferno Metal Festivalpass 2017

Nå kan du vinne et supertfett festivalpass til Inferno Metal Festival 2017. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å stemme frem din(e) favoritt rockelåt(er) i vår pågående avstemming over de beste låter innenfor rockesjangeren i bred forstand som ble utgitt i løpet av 2016 (se mer informasjon nedenfor).

PS! Dersom du allerede har avgitt dine stemmer og fulgt opp i henhold til informasjon om deltagelse i konkurransen så er du automatisk allerede med i trekningen av denne og alle de andre øvrige fete premier som vi fortløpende fremover vil avslører «litt og litt».

I tillegg til premien som nevnt ovenfor så har vi også sluppet disse fete premiene:

– Vinn festivalpass til Tons Of Rock 2017

– Vinn festivalpass til Norway Rock Festival 2017

– Vinn signert dobbelt 180gr. studio vinylalbum

– Vinn Metallica «Hardwired…To Self-Destruct»​ effekter

Låtene er nominert av vår musikkredaksjon og i samarbeid med våre lesere.

Her kan du lytte til alle de nominerte låter:

Trykk her for å følge denne lista på din Spotify

Finner du ikke din(e) favorittlåt(er) blant de nominerte?

Fortvil ikke! Avstemmingen som du finnere nedenfor vil pågå frem t.o.m. søndag 22. januar 2017. Underveis er det mulighet for å påvirke listen ved å sende oss navn på låt(er) inkl. artistnavn på det du savner og mener fortjener plass på denne avstemmingslisten. Del dine favorittlåter på Rockman facebookside ( her ) eller send oss en mail til: tips@rockman.no. Alle forslag blir garantert gjennomlyttet og vurdert.

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Bidra med å skape økt engasjement for årets avstemming!

Vi setter stor pris på om du ønsker å bidra til å skape økt engasjement for årets avstemming, det kan fort også lønne seg. Del videre fra vår facebookside tilhengerside ( her ), eller via e-mail, twitter, din blogg osv. for og engasjerer alle dine musikkglade venner. Husk.. da skaper du også spennende positivt engasjement til glede for dine favorittartister og låter.

Continue Reading
Advertisement