Connect with us

Nyheter

Vant £148 millioner i lotto – Nå skal han arrangere rockefestival

Published

on

(foto: skjermdump av videoklipp i saken nedenfor)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Engelskmannen Adrian Bayford vant sammen med sin kone enorme 140 millioner engelske pund i EuroMillions i 2012.

Nå skal han bruke noe av premien til å  arrangere rockefestival.

(foto: skjermdump fra videoklipp publisert på Cambridge News – Gillian og Adrian Bayford med lottopremien i 2012)

Den engelske avisen Cambridge News som først har omtalt saken skriver bl.a. at EuroMillions-vinneren Adrian Bayford vil være vert for Cambridge Rock Festival som starter i dag (3. august) – i sin egen bakhage.

Adrian Bayford og hans tidligere kones Gillian, fra Haverhill, vant enorme 148 millioner pund i EuroMillions i 2012. Cambridge Rock Festival som ble etablert første gang i 2004 med blant annet Dr Feelgood, The Stranglers og Wishbone Ash på plakaten har de siste årene slitt økonomisk. Adrian Bayford som også eier Black Barn Records i Cambridge er en stor musikkelsker gikk inn for å redde festivalen i år. der han bl.a. stiller sin herregård Horseheath Lodge og eiendommen helt gratis til arrangørene. Dave Roberts som er festivalsjef sier bl.a.

«Dette er en fantastisk beliggenhet i et 90 hektar parkområde. Dette blir vår 13. festival, og vi tar sikte på at det skal være starten på et nytt kapittel i Cambridge Rock Festival»

Over 1000 billetter har blitt solgt for den fire dagers Cambridge Rock Festival som vil bli avholdt denne helgen (3 – 6. august) som bl.a. vil inneholde de tre scenene Rock og Prog Stage, Blues Rock Stage og Acoustic Stage.

Over 80 band skal spille i løpet av de fire dagene som bl.a. inkluderer Eddie and The Hotrods og Son Of Man (med bl.a. tidligere AC DC vikar-trommis Bob Richards)

Her kan du se komplett festivalprogram

Festivalpass for alle fire dager ekoster kun £ 105. (en snau norsk tusenlapp). Med 80 band på plakaten og 1 000 solgte billetter så går neppe festivalen med overskudd i år heller. Men det betyr jo ingen ting når man har en rockeglad lottomillionær som tar regningen.

Lottomillionærer er ikke som andre millionærer, men noen er mer rocka enn andre….

Gi gjerne dine kommentarer

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement