Connect with us

Ukens musikkvideo

Unik animert videopremiere fra Pink Floyd gitarist David Gilmour!

Published

on


(foto: Kevin Westenberg)

– MUSIKKVIDEO PREMIERE:

Den animerte videoen til ‘Rattle That Lock’, som er skrevet av David Gilmour og Polly Samson hadde verdenspremiere fredag 31. juli. Den imponerende animasjonen er laget av Alasdair & Jock fra det London baserte studioet Trunk Animation. Musikkvideoen er tegnet for hånd, og er stilistisk i svart og hvit. Den drar skildringer fra John Milton sitt dikt ?Paradise Lost?, som var inspirasjonen til medlåtskriver Polly Samson. Diktet i seg selv baserer seg på 12 bøker, og dreier seg om den bibelske fortellingen om menneskets undergang: fristelsen for Adam og Eva av den falne engel Satan som resulterer i at de blir bannlyst fra Edens Hage. Prosjektet trengte et team som ikke bare kunne gi liv til historien, men i en så forstand at de klarte å fange dybden, dramaet og skalaen av både ‘Rattle That Lock’ og diktet til Milton. Trunk har tidligere lagd prosjekter for Rolling Stones, Elton John, Blur, Coldplay og mange flere prestisjetunge kunder. Prosjektet krevde et team på 12 ansatte, som jobbet kontinuerlig over tre måneder med å føre sammen fortellingen med de tekniske aspektene.

‘Rattle That Lock’ er den første låta fra David Gilmour sitt kommende album med samme navn. Albumet som har utgivelsesdato 18. september vil inneholde følgende låter:

1. «5 A.M.», 2. «Rattle That Lock», 3. «Faces Of Stone», 4. «A Boat Lies Waiting», 5. Dancing Right In Front Of Me», 6. «In Any Tongue», 7. «Beauty», 8. «The Girl In The Yellow Dress», 9. «Today», 10. «And Then».

Albumet utgis av plateselskapet Columbia / Sony Music

#RMROCK #RMALBUMNYHETER #RMUKENSMUSIKKVIDEO

«Like» oss på Facebook og få daglige ferske musikknyheter direkte til siden din:

 

Continue Reading
Advertisement