Connect with us

Nyheter

U2 først ute til å ta i bruk ny teknologi for billettsalg

Published

on

(pressefoto)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

U2 tar i bruk  helt ny teknologi for salg av konsertbilletter for deres kommende Experience + Innocence 2018 tour.

Bandet blir iflg. NME det første til å få full utnyttelse av Ticketmaster’s «Verified Fan» -plattform når billetter til deres neste nordamerikanske arena tour legges ut for salg denne måneden. Et billettsalgsystem som skal ivareta den ekte fansen og samtidig hindre at såkalte «oppkjøpere» av billetter som senere skal selge billetter til «blodpriser». David Marcus, administrerende direktør og musikkleder ved Ticketmaster, forklarte mer om systemet i et tidligere intervju med Billboard at det nye systemet også gir selskapet en mulighet til å bremse og håndtere den enorme etterspørselen som finner sted når billettsalget starter på store konsertarrangementer på en bedre måte.

«Jeg tror at alle artister vil at billettene skal komme i hendene på ekte fans. Når du ser på hva som skjer i bransjen, og hvorfor folk gjør Verified Fan, så er dette veldig fornuftig og som da ivaretar både artister og fansen på en god måte»,– David Marcus, Executive VP &Head of Music, Ticketmaster.

Den nye teknologien vil bli tatt i bruk i forbindelse med forhåndssalget for medlemmer av U2`s fan club fra 14. november. 

Her kan du sjekke ut oppdatert informasjon om datoer for U2 turneen

Les også: U2 sterkt tilbake

Del gjerne dine kommentarer

Del dine kommentarer på Rockman facebookside ( her )

Continue Reading
Advertisement