Connect with us

Nyheter

Tons of Rock kickstarter festivalsommeren

Published

on


(foto: Lars Tefre Baade – festivalledelsen i Tons Of Rock Mads Martinsen, Jarle Kvåle, Svein Bjørge og Yvonn Nordhagen)

Hårete og vågalt var kritikernes svar når denne gjengen annonserte en stor rock og metalfestival i Norge for fem år siden.

Det har nemlig aldri stått på ambisjonsnivået til Tons of Rock ledelsen når de fra starten har sagt at de skal bli store og best. I dag sparkes den fjerde Tons of Rock festivalen i gang, større og bredere enn noen gang. Nytt for året er en egen klubbkveld i Halden. Samtidig er nærmere 100 personer i sving på festningen for å klargjøre området til tidenes rock og metal festival som åpner portene torsdag.

«Kanonene er ladet med headlinere og artister fra hele verden og det vil igjen buldre og brake i murene på historiske Fredriksten Festning. Vi er enormt stolt av årets program og kan med sikkerhet si at de nærmere 20 000 publikummere fra over 30 land som besøker Norges største rock- og metal festival, ikke vil bli skuffa», er festivalledelsen klare tale.

Les også: Far og sønn vant konkurransen for å synge sammen med Black Debbath

Vil møte norsk fan

Et av bandene det knyttes størst forventninger til er Five Finger Death Punch. Ingenting stopper det knusende maskineriet Five Finger Death Punch som lørdag 24.juni headliner Tons of Rock. Nå gleder de seg vilt til å komme tilbake til Norge, hvor de ønsker å møte en norsk fan. Bandet har vært fulgt av en rekke spekulasjoner den siste tiden, men nå er de bekreftet på vei til Halden med ny vokalist og for å møte sitt store norske publikum.

Les også: Er du klar for denne Tons Of Rock aktuelle bassisten?

Eget Tons of Rock øl.

Som en Kick off til Tons of Rock sin Klubb kveld, lanserer også festivalen sitt eget øl; Tons of Rock Black Pit Ipa på selvfølgelige 6,6% vol. Tons Of Rock Black Pit IPA beskrives som: Black as the darkest pit in hell, this beer will rock your face off with pure hop goodness. Expect citrus, dark chocolate, hints of coffee, and a whole lot of awesome.

Tons of Rock 2017 fordelt på dager: 

ONSDAG 21.06 

KLUBBKVELD – HALDEN 

TORSDAG 22.06

ROB ZOMBIE, TURBONEGER, TNT, MARKY RAMONE, CANDLEMASS, ENTOMBED A.D., BLACK DEBBATH, MYRKUR, HONNINGBARNA, ANEKDOTEN, ROCKEKLUBBEN

FREDAG 23.06

SLAYER, EMPEROR, DEVIN TOWNSEND, PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS, SPIDERGAWD, ROTTING CHRIST, DIAMOND HEAD, AVATAR, ME AND THAT MAN, VALENTOURETTS, SWING OF DEATH, DEATHHAMMER, AIMING FOR ENRIKE, BLACK MAGIC, ONDT BLOD,  DIVIDED MULTITUDE, INVADERS.

LØRDAG 24.06

FIVE FINGER DEATH PUNCH, SABATON, SATYRICON, AIRBOURNEENSLAVED,  BLACK STAR RIDERS, SODOM, AMARANTHE, VAZELINA BILOPPHØGGERS, TAAKE, DELAIN, HORISONT, VIRUS, BEATEN TO DEATH, DREAMARCHER, SIBIIR, FØSS.

Er du klar for Tons Of Rock?

Hva gleder du deg aller mest til?

Del dine kommentarer på Rockman facebook (her) 

Continue Reading
Advertisement