Connect with us

Musikk

TNT bekrefter: Gjenforenes med Tony Harnell under Tons Of Rock

Published

on

Foto: offisiell TNT bandbanner /

I etterkant av spekulasjoner og hint både «her og der», så er du utrolig spennende at TNT nå i dag bekrefter gjenforening med vokalist Tony Harnell.

Les også: TNT i samtaler med Tony Harnell om «One Last Tour» for bandets 40-årsjubileum

Som bandet selv sier: Hva ville norsk hardrockhistorie vært uten TNT? Det legendariske norsk/amerikanske bandet har siden begynnelsen av 80-tallet levert ikoniske plater, vunnet prestisjetunge priser og turnert verden rundt. I prosessen har de solgt millioner av plater med massiv suksess i Europa og Japan.

«Tell No Tales» ble belønnet med en Spellemann i 1987 for beste rockeplate. I 2019 ble TNT innlemmet i Rockheim Hall Of Fame og nå er de klare for nye oppgaver. Nå er det klart at Tony Harnell, Ronni LeTekrø og Diesel Dahl etter seks år borte fra hverandre igjen skal spille festivaler og konserter sammen. Det betyr gjenhør med låter fra en katalog som kan hamle opp med de fleste internasjonale hardrock-band.

Fra «Knights Of The New Thunder» via «Tell No Tales» og «Intuition» til «My Religion» har TNT levert låter som fortsatt føles tidløse og vitale «Seven Seas», «10 000 Lovers (In One)», «Caught Between The Tigers» og «My Religion» er skarpskodde rockehits som går ned på høygang på store festivaler og svette klubber. Det er ikke alle band forunt å kunne vise til låtsuksess både på 80-, 90- og 2000-tallet. Bandet har tross skiftende trender og logistiske utfordringer utvist imponerende stayerevne. Senest i 2017 gjennomførte Harnell, Tekrø og Diesel en vellykket turne.

I 2023 er det duket for nye steder og nye utfordringer. Vi gleder oss!

I mellomtiden så kan vi «varme opp» med denne:

Les også: Pantera, Ghost, Avatar, Mayhem, TNT, mfl. til Tons Of Rock 2023

Husk å sikre deg billetter/ festivalpass til Tons Of Rock 2023

Ordinært billettsalg starter fredag 11. november kl. 10.00

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Er du klar for TNT med Tony Harnell?

– Har du opplevd TNT live tidligere?

Del dine kommentarer og gjerne konsertbilder, filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)

Grunnlegger, eier, utgavesjef og redaktør for musikkmagasinet Rockman.no - E-mail: knuteirik@rockman.no