Connect with us

Nyheter

Stor bildekavalkade: Fullsatt Sivert Høyem konsert på Sentrum Scene

Published

on


(photo credit: Johannes Andersen, Rockman – Sivert Høyem på Sentrum Scene 2. desember 2016)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Den svært populære Sivert Høyem avsluttet årets store turnèvirksomhet med to utsolgte konserter på Sentrum Scene i Oslo 2/12 (ekstrakonsert) og 3/12 .

Høyem har lagt bak seg en hektisk 2016 turnevirksomhet som har omfattet ca. 50 konserter i store deler av Norge og Nederland, Sveits, Tyskland, Østerrike, Danmark og Belgia.


(photo credit: Johannes Andersen, Rockman – Sivert Høyem på Sentrum Scene 2. desember 2016)

Stor bildekavalkade fra konserten på Sentrum Scene

Sivert Høyem - 2. December 2016 - Sentrum Scene

 – «Takk til alle dere som var på Sentrum Scene i går. Helt vilt … orgasmisk, fantastisk! Synd det er siste gang på lenge. Jeg kommer til å savne dere. For et år! Takk til bandet og crewet, takk til Jørgen Munkeby og Marie Munroe, og nok en gang – Takk til dere!», skriver Sivert Høyem etter konserten på sin facebookprofil

Sivert Høyem og den dyktige amerikanske artisten Luke Elliot har turnert sammen under de siste konsertene i Norge. Elliot åpnet for Høyem også under konsertene på Sentrum Scene.

Luke Elliot - 2. December 2016 - Sentrum Scene

Les også: Eksklusivt intervju! Luke Elliot: – Jeg vil ikke bli en ren biografisk låtskriver

Sivert Høyem er også albumaktuelle med sitt sterke album «Lioness»

Albumet er produsert av Sivert Høyem i samarbeid med sin faste gitarist Christer Knutsen, som også bidrar med orgel, piano, celesta, marxofon og koring. Med på plata er også Øystein Frantzvåg på bass og Børge Fjordheim på trommer, begge fra Høyems faste liveband. Sangerinnen Marie Munroe medvirker på duetten «My Thieving Heart». Lioness er innspilt i Oslo Klang studio med Bjarne Stensli som tekniker, og mikset av Tchad Blake ved Full Mongrel i Wales. Mastringen er gjort av Greg Calbi i Sterling Sound, New York.

Har du vært på noen av årets Sivert Høyem konserter?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement