Connect with us

Nyheter

Stem frem fjorårets beste rockelåter: – Vinn festivalpass til unik 30 års jubileumsfest

Published

on


(photo credit: www.rockman.no – Beth Hart and Buddy Guy guitar)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Delta i årets desidert viktigste avstemming

2016 ble et fantastisk år for alle som elsker fet musikk og da snakker vi selvsagt om rock og blues i bred forstand. Rocken står sterkere enn noen sinne og opplever for tiden en eksplosiv positiv utvikling. Det er også da med stor glede å notere en formidabel utvikling av nye spennende «up and coming» band og artister med svært høy kvalitet som står klare til å videreføre musikkarven til nye og kommende generasjoner.

Notodden Blues Festival er utvilsomt Norges viktigste musikkfestival i arbeidet for bl.a. å ivareta og foredle bluesmusikkens opprinnelsen og dermed også rockens viktigste røtter. Festivalen feirer i år 30 år og inviterer til tidenes musikalske jubileumsfest med en artist-linup som garantert kommer til å savne sidestykke. Festivalen har så vidt startet med å slippe årets jubileumsartister men kan allerede vise til svært spennende artister som bl.a. verdens største nålevende bluesartist Buddy Guy.

Gitarlegenden Eric Clapton har tidligere sagt dette om Buddy Guy:

– For mer enn 50 år, har Guy vært en uvurderlig amerikansk skatt, Han tilhører en unik epoke av de store pionerer sammen med slike legendariske artister som Muddy Waters, Howlin ‘Wolf, Sonny Boy Williamson, Koko Taylor, B.B. King, og Little Walters. Men han har vært en enorm innflytelse på nesten alle som har plukket opp en elektrisk gitar i det siste halve århundret, inkludert meg selv, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Jimmy Page, Slash, ZZ Top, Stevie Ray Vaughan, John Mayer, AC/DC osv.

I tillegg er også en av verdens største kvinnelige blues og rockevokalister Beth Hart bekreftet.

Beth Hart er også nominert til beste rockelåt 2016 med sin låt «Fat Man» i årets viktigste pågående avstemming som du finner mer informasjon om nedenfor..

Her kan du sjekke ut de foreløpige bekreftede artister til Notodden Blues Festival 2017.

Billettsalg til jubileumsfesten går unna i høyt tempo og ligger ute for salg nå ( her )

Vinn festivalpass til unik 30 års jubileumsfest

Nå kan du vinne et superfett festivalpass til Notodden Blues Festival 2017. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å stemme frem din(e) favoritt rockelåt(er) i vår pågående avstemming over de beste låter innenfor rockesjangeren i bred forstand som ble utgitt i løpet av 2016 (se mer informasjon nedenfor).

PS! Dersom du allerede har avgitt dine stemmer og fulgt opp i henhold til informasjon om deltagelse i konkurransen så er du automatisk allerede med i trekningen av denne og alle de andre øvrige fete premier som vi fortløpende fremover vil avslører «litt og litt».

I tillegg til premien som nevnt ovenfor så har vi også sluppet disse fete premiene:

– Vinn festivalpass til Tons Of Rock 2017

– Vinn festivalpass til Norway Rock Festival 2017

– Vinn signerte Avatar 180gr. studioalbum

– Vinn signert dobbelt 180gr. studio vinylalbum

– Vinn Metallica «Hardwired…To Self-Destruct»​ effekter

Låtene er nominert av vår musikkredaksjon og i samarbeid med våre lesere.

Her kan du lytte til alle de nominerte låter:

Trykk her for å følge denne lista på din Spotify

Finner du ikke din(e) favorittlåt(er) blant de nominerte?

Fortvil ikke! Avstemmingen som du finnere nedenfor vil pågå frem t.o.m. søndag 22. januar 2017. Underveis er det mulighet for å påvirke listen ved å sende oss navn på låt(er) inkl. artistnavn på det du savner og mener fortjener plass på denne avstemmingslisten. Del dine favorittlåter på Rockman facebookside ( her ) eller send oss en mail til: tips@rockman.no. Alle forslag blir garantert gjennomlyttet og vurdert.

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Følg oss på facebook og bli den første til å få oppdatert informasjon om avstemmingen og premievinnere.

Følg oss/ «like» vår facebook tilhengerside ( her ) og bli den første til å få oppdatert informasjon om den pågående avstemmingen og informasjon om mulighetene til å vinne de fete musikkrelaterte premiene. Alle som deltar i avstemmingen og følger oss på facebook er automatisk deltager i trekningen av disse fete premiene.

Viktig! For at vi skal kunne finne ditt navn slik at du blir med i trekningen husk også å legge igjen en kommentar og «like» vår facebook side (her). Alternativt kan du sende oss en e-mail med ditt navn og adresse til: konkurranse@rockman.no

PS! Del gjerne avstemmingen videre fra Rockman facebookside (her) og engasjer dine facebookvenner, det kan fort lønne seg 🙂

Continue Reading
Advertisement