Connect with us

Nyheter

Stem frem årets feteste liveband

Published

on

Foto: AI generert foto Rockman 2023

Årets viktigste avstemming!

Rock som musikksjanger står sterkere en noen sinne. Og norsk rock «koker» som aldri før. Tusener av rockekonserter har blitt gjennomført, den ene fetere enn den andre, på store og små scener rundt omkring i hele Norge i løpet av 2023. Fantastiske opplevelser å ta med seg der noen konsertopplevelser selvsagt peker seg ut som HELT spesielle superfete opplevelser.

Les også: Årets feteste norske live rockeband – Nominer din(e) favoritt(er)

Engasjementet fra våre lesere for å nominere årets feteste norske live rockeband har vært voldsomt stort. I perioden 20 til 26. desember har våre titusenvis av lesere kunnet nominere sine favoritter. Over 160 norske rockeband har blitt nominert. Samtlige nominerte band er nå lagt ut i en egen avstemmingsliste nedenfor der våre lesere nå kan stemme frem Årets feteste liveband!

NB! Du kan nå avgi dine stemmer ( 1. gang pr. døgn) frem t.o.m. 7. januar kl. 23.59

For et band å oppnå tittelen Årets feteste liveband, stemt frem av våre lesere og fans, er utvilsomt noen av det som henger aller høyest av årets utmerkelser. Vinner av avstemmingen sammen med de band som oppnår Topp 25 resultat av avstemmingen vil få egen omtale her på Rockman.

Les også: Norsk rock større enn noen sinne – sjekk ut vår fete guide

Trykk her for vår fete guide til norske konsertscener

Hvilket norske rockeband bør vinne?

Skriv bandnavn og del gjerne evt. bilder/ filmklipp fra fete konserter på Rockman facebook (her)

Continue Reading
Advertisement