Connect with us

Nyheter

SISTE: Norway Rock Festival bekrefter et av neste års feteste bookinger

Published

on

(photo: youtube skjermdump – Maria Bring, In This Moment musikkvideo «Whore»)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Norway Rock Festival bekrefter nå eksklusiv konsert med amerikanske In This Moment og engelske Inglorious 2018.

Det er første gang In This Moment noen sinne spiller i Norge og dette kommer garantert til å bli et av de feteste og mest spennende konsertopplevelsene på norske rockescener i 2018.

Les også: Dette heavy metal bandet MÅ på plakaten til norske festivaler i 2018

In This Moment er et amerikansk heavy metal band fra Los Angeles , California , USA som ble dannet av Maria Brink (vokal) og Chris Howorth (gitar) i 2005 og består i dag i tillegg av Travis Johnson (bass), Randy Weitzel (rytmegitar) og Kent Diimmel (trommer). Deres debutalbum «Beautiful Tragedy» ble utgitt i 2007 og bandet har siden utgitt «The Dream» (2008), «A Star-Crossed Wasteland» (2010), «Blood» (2012) og «Black Widow» (2014).

Tidligere i år slapp de sitt etterlengtede album «Ritual» som bl.a. inneholder de meget sterke låtene «Oh Lord» og «Roots» og i tillegg spennende bidrag fra selveste Judas Priest frontfigur og vokalist Rob Halford.

Les også: Rob Halford digger In This Moment og bidrar på deres kommende album

Flere av albumlåtene er for øyeblikket også listet på Norges feteste toppliste:

Trykk her for å følge spillelista

Albumet «Ritual» innfrir så til de grader.  Det er befriende å lytte til dette helstøpte forfriskende rockealbumet i en tid der mainstream musikken som spilles i de fleste mediekanaler overstrømmes av datamanipulert musikk og programmert vokal som er «vridd og vrengt» gjennom alle mulige datatekniske hjelpemidler.

Det er ikke vanskelig å forstå at rockeikoner som bl.a. Rob Halford digger bandet In This Moment. Det merkes også i energien han legger igjen i den sterke låta «Black Wedding».

Hver og en låt på dette albumet har sin særegenhet. Også deres coverversjon av Phil Collins solo debutlåt «In The Air Tonight» fra 1981 er meget spennende der de «fresher» opp låta og gjør dette til sin egen særegne versjon.

Sjekk også: Her er tidenes beste coverlåter

For øyeblikket gjennomfører bandet en svært vellykket USA turne som har fått navnet «Half God, Half Devil Tour» som nettopp har blitt utvidet med nye spilledatoer utover høsten med support av bl.a. Of Mice and Men og Avatar. Noe som bør være en perfekt band matching.

Det er derfor helt fantastisk at Norway Rock Festival nå har sikret bandet til neste års festival. En opplevelse du IKKE vil gå glipp av.

Sjekk ut Norway Rock Festival offisielle nettside for informasjon om billetter osv.

Er du klar for In This Moment?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement