Connect with us

Nyheter

SISTE: Nightwish headliner Norway Rock Festival 2018

Published

on


(promobilde Nightwish)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Norway Rock Festival 2017 ble nok en suksess og festivalen kan allerede nå glede hele det norske rockefolk med å bekrefte Nightwish som neste års første headliner.

Festivalen sier følgende:

– Norway Rock Festival 2017 er historie, og det ble virkelig en vakker historie kan man meddele. Over 5000 fant veien til Kvinesdal, hvor Norges beste festivalstemning nok en gang ble en realitet. Det rettes en stor takk for alle de vakre sjelene som fant veien til oss; artister, frivillige, ildsjeler og publikum! Men, vi hviler ikke på våre laurbær, for dato for festivalen i 2018 er satt. Det er bare å sette av 6-8. juli 2018 med en gang.

Nightwish sin konsert under neste års Norway Rock blir en eksklusiv opptreden i Norge 2018. Bandet har eksistert siden 1996 og gitt ut 8 studio album, 22 singler, 7 DVD og solgt over 8 millioner på verdensbasis. Bandet har nylig annonsert 9-måneders lang «DECADES WORLD TOUR 2018» som starter med utgivelse av dobbelt samlealbum «DECADES» som blir utgitt i mars 2018 via plateselskapet Nuclear Blast. Set listen på verdensturneen, også på Norway Rock, vil inkludere rariteter fra tidligere epoker med en ny vri. Dette sies kun vil skje på denne turneen, så her kan man få med seg en «one-off-opplevelse» av de sjeldne.

Siste gang Nightwish spilte i Norge, var i 2015 foran 10 000 mennesker, så dette sier litt om deres fantastiske musikk som er suverent omfavnet. Allerede fredag 28. juli startet billettsalget av Early Bird festivalpass, og det minnes om at det kun selges 5000 festivalpass totalt.

Les også: Derfor elsker folket og artistene Norway Rock Festival

Hva synes du bookingen?

Del dine kommentarer og egne bilder på Rockman facebook tilhengerside.

Continue Reading
Advertisement