Connect with us

Musikk

Legendariske Queen & Adam Lambert bekrefter Europa Tour 2020

Published

on

Etter å ha gjennomført svært suksessfulle 25 gigantiske utsolgte konserter gjennom sommeren i Nord-Amerika for totalt nærmere 400 000 publikummere så bekrefter nå legendariske Queen med «gjestevokalist» Adam Lambert Europa turnè i 2020. Bandet vil til denne turneen bringe med seg sin splitter nye og svært etterlentede «Rhapsody»- konsertopplevelse:

Det helt nye «Rhapsody» – konsertkonseptet som allerede er hyllet som «et teknisk vidunder» vil starte det nye året 2020 med 17 gigantiske arenaer og stadionshow over Sør-Korea, Japan, Australia og New Zealand før de da kommer til Storbritannia og Europa på slutten av våren.

Queen originale bandmedlemmer Brian May og Roger Taylor tar så med seg den svært dyktige vokalisten Adam Lambert der de i første omgang nå bekrefter 16 Europa konserter fordelt på åtte land fra slutten av mai til begynnelsen av juli. Europaturnéen lanseres i Italia 24. mai, med sin endelige stopp i Danmark 1. juli. Underveis skal den spille i Nederland, Belgia, Frankrike, Tyskland og Sveits, samt Storbritannia som inkluderer fem London-show på O2 Arena som begynner 2. juni.

Foreløpig er det m.a.o. kun Danmark som er bekreftet i Skandinavia, så vi venter med stor spenning på mulige datoer også i Norge. Ser vi på potensielle muligheter som headline ved noen av vår norske festivaler i sommer, så hadde jo bl.a. Tons Of Rock i Oslo som gjennomføres 25 – 27. juni 2020 vært perfekt arena. Men, dessverre så vil neppe det la seg gjøre da Queen spiller i Tyskland på dette tidspunkt.

Dette er de foreløpig bekreftede Europeiske konsertdatoer:

24. mai: Bologna Unipol Arena, Italia
26. mai: Paris AccorHotels Arena, Frankrike
27. mai: Antwerp Sportspalais, Belgia
29. mai: Amsterdam Ziggo Dome, Nederland
30. mai: Amsterdam Ziggo Dome, Nederland
2. Juni: London O2, UK
3. juni: London O2, UK
5. juni: London O2, UK
6. juni: London O2, UK
9. juni: London O2, UK
11. juni: Manchester Arena, UK
24. juni: Berlin Mercedes-Benz Arena, Tyskland
26, juni: Cologne Lanxess Arena, Tyskland
28. juni: Zurich Hallenstadion, Sveits
29. Juni: Munich Olympiahalle, Tyskland
1. juli: København Royal Arena, Danmark

Her kan du sjekke ut oppdatert Queen konsertoversikt

Men det som faktisk kunne vært en stor mulig arena er neste års Norway Rock Festival som gjennomføres 9 – 11. juli 2020. Queen spiller i Danmark 1. juli, og dersom de tar en «sving» innom Sverige og Finland i forkant, så kunne de f.eks. headlinet Norway Rock Festival fredag 10. juli 2020.

Et drømmescenario selvsagt… med en vannvittig fet tanke…

Kunne du tenke deg å oppleve Queen i Norge 2020?

I tilfelle hvor? Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside