Connect with us

Nyheter

Se video: Her avslører Bruce Dickinson (Iron Maiden) innhold fra sin kommende selvbiografi

Published

on

(foto: skjermdumop fra video nedenfor)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Iron Maiden frontman og vokalist Bruce Dickinson har nylig utgitt din selvbiografisk bok som har fått tittel «What Does This Button Do»

Les også: Hva gjør denne knappen?

I selvbiografien ser Bruce Dickinson tilbake på sine tre tiår med bandet Iron Maiden, så vel som sin barndom . En dristig, ærlig og veldig underholdende bok fortalt av sangeren som har frontet Iron Maiden fra 1981 til 1993, og igjen fra 1999 til i dag.

Her kan du høre Dickingson avsløre innhold fra boken:

Dickinson er en svært allsidig kar. I tillegg til å være en av rockens største vokalister har han også erfaring som bl.a. flyselskapsleder og kaptein, luftfartsentreprenør, ølbrygger, foredragsholder, film manusforfatter, to ganger publisert forfatter, radio presentatør og TV-skuespiller.

Bruce Dickinson vil stille personlig for å signere og lese fra sin selvbiografi ved et utvalg steder i USA ved følgene steder i oktober og november. 

30/10 – Huntington, NY @ Book Revue 
31/10  – New York City, NY @ Hudson Union Society .
31/10 – Brooklyn, NY @ Saint Vitus Bar
  1/11 – Los Angeles, CA @ The Regent Theater
  2/11 – Menlo Park, CA @ Kepler’s Books
  3/11 – New York, NY @ Gramercy Theatre (hosted by the Strand bookstore)
  3/11 – Ridgewood, NJ @ Bookends bookstore 

Les også: Bruce Dickinson farvel til «Ed Force One»

Iflg. tidligere pressemeldingen vil Bruce D. for første gang dele de mest fascinerende minnene, inkludert hans 30 år med Maiden, de tidlige dagene, hans barndom i det eksentriske britiske skolesystemet, solokarrieren og drømmen om å fly en jumbojet.  Dickinson har beskyttet sitt personlige liv i alle år. At han nå velger å åpne opp og dele nære personlige ting fra sitt privatliv er da også relatert til valg av boktittelen – «What Does This Button Do». Leserne vil også få innblikk inn i deler av hans barndom, så vel som hans rolle som far og vil kaste lys over mindre kjente aspekter av livet hans . Boken vil også presentere Dickinsons beretning om å bekjempe kreft for noen år siden, en kamp som forsinket utgivelsen av Iron Maidens nyeste album «The Book of Souls» som ble utgitt i 2015.

Boken slippes via bokforlaget HarperNonFiction 19. oktober 2017.

Del gjerne dine kommentarer

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement