Connect with us

Musikk

Ronnie James Dio autoriserte selvbiografi blir lansert 27. juli

Published

on

Photo: Book cover "Rainbow In The Dark: The Autobiography" Ronnie James Dio 2021

Den etterlengtede selvbiografien fra avdøde heavy metal-musikkikonet Ronnie James Dio er nå bekreftet å bli utgitt 27. juli bl.a. via Permuted Press i USA og Canada.

Bokcover til selvbiografien Ronnie James Dio «Rainbow In The Dark: The Autobiography«

Før hans tragiske død i 2010, hadde Ronnie James Dio skrevet sin selvbiografi, og sett tilbake på det bemerkelsesverdige livet som førte ham fra hjembyen i upstate New York til de største scenene i verden, inkludert arenaen som representerte toppen av suksess. til ham – Madison Square Garden, hvor denne boka begynner og slutter.

Les også: Ronnie James Dio en av rockehistoriens mest geniale vokalister

Mens Ronnie tenker på å oppnå en drøm, reflekterer han over de viktigste aspektene som kom sammen i dette øyeblikket – den nære vennegjengen som ga ham sin start i musikk, spilte på fester, barer og klubber. Den plutselige overgangen som flyttet ham til mikrofonen og forandret livet hans for alltid. Lykken som førte til fødselen av det legendariske bandet Rainbow og et produktivt, men vanskelig samarbeid med Ritchie Blackmore.

Møtet som gjorde ham til den andre sanger av Black Sabbath, og tok dem til nye suksessnivåer.

Den overraskende ømme historien bak Devil Horns fødsel. Det varige symbolet på tungmetall. Ekteskapet hans med Wendy, som stabiliserte livet hans, og den enorme innsatsen de la sammen for å starte den mest vellykkede innsatsen i karrieren … hans eget band, Dio.

Boken er skrevet i samarbeid med mangeårig venn og anerkjent musikforfatter, Mick Wall. Boken som har fått tittel «Rainbow In The Dark: The Autobiography» er iflg. pressemeldingen en ærlig, oppsiktsvekkende, ofte morsom, til tider trist bevis på dedikasjon og ambisjon, fylt med rørende kommende- fortidshistorier, strålende historier om overflødighet og oppriktige erindringer om hva som virkelig skjedde bak scenen, på hotellet, i studioet og hjemme bak lukkede dører.

Boken kan bl.a. bestilles via nettbutikken Amazon her

Les også: Ronnie James Dio hadde nå fylt 78 år – Se artistens hyllest

Les også: Ronnie James Dio hyllet med nytt tribut album – hør det her

Les også: Her er tidenes mest spektakulære Dio tatovering

Hva er din(e) absolutte Ronnie James Dio favorittlåt(er) fra hele hans karriere?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside: