Connect with us

Nyheter

Publikum i «fyr og flamme» under ukens Hellyeah konsert (video)

Published

on


(promo image Hellyeah)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det rocket skikkelig når den amerikanske heavy metal supergruppen Hellyeah spilte ved The Sandlot Entertainment Complex Green Bay, Wisconsin, USA denne uken.

Her kan du se bandets eget videoopptak fra konserten:

Den amerikanske heavy metal supergruppen er for tiden i full gang med sin suksessfulle turnè i hjemlandet og setter kursen over til Europa i mars neste år med første konsert i Sveits 11. mars. Foreløpig er ikke Skandinavia eller Norge på konsertlista, men vi krysser fingrene, for dette er et superband i beste forstand som virkelig er høyt oppe på konsertønskelista for 2017.

Her kan du sjekke ut siste oppdatert spilledatoer fra deres offisielle nettside

Hellyah består av Chad Gray (vokal) som kom fra det tidligere heavy metal bandet Mudvayne, Tom Maxwell (gitar) som også spiller i bandet Knives Out!, Kyle Sanders (bass), Christian Brady (gitar) og Vinnie Paul (trommer) som også er kjent fra legendariske Pantera. Paul er også bror av gitar rockelegenden Dimebag Darell (Pantera, Damageplan) som ble drept på scenen 8. desember 2004 kun 38 år gammel.

Bandet er også aktuelle med sitt siste solide studioalbum «Udeniabel» som ble utgitt 3. juni i år. På albumet finner vi blant annet den råsterke låta «Human»:

Låta finner du også på Norges feteste spilleliste Rockman «Topp 20»

Denne spillelista oppdateres jevnlig!

Trykk her for å følge spillelista

Låta er også nominert til vår kommende leseravstemmingen for årets beste rockelåter 2016.

Hva synes du om bandet Hellyeah?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement