Connect with us

Nyheter

Prince bekrefter intim gallakonsert «Piano & a Microphone» 21. januar

Published

on

(foto: NPG Records)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Som support for sine albumutgivelser «HITnRUN Phase One» og «HITnRUN Phase Two» i fjor annonserte Prince en unik intimkonsert turne «Piano & A Microphone tour» som i utgangspunktet inkluderte 16 byer i Europa inkludert Norge, men som allerede fire dager etter offentliggjørelsen ble utsatt på ubestemt tid, bortsett fra to konserter som skulle bli gjennomført på Palais Garnier operahus i Paris fredag 11. desember 2015. 

I etterkant av den forferdelige terroraksjonen i Paris som blant annet fant sted på konsertstedet Le Bataclan i Paris fredag 13. november 2015 under konserten til rockebandet Eagles of Death Metal valgte Prince i likhet med band som U2, Foo Fighters, Deftones, Marilyn Manson og Motörhead og avlyse sine Paris-konserter.

Nå er den ikoniske artisten tilbake og annonserer nå to unike galla intimkonserter 21. januar 2016 (8:00 pm og 11:00 pm) på sitt studiokompleks Paisley Park i Minneapolis, USA. 

Konsertbilletter har blitt annonsert til salgs her

En av grunnene til at Prince avlyste alle de 16. konsertene for den planlagte intimkonsert turnè «Piano & A Microphone tour» bortsett fra Paris konserten var at det allerede før billetter ble lagt ut for salg var igangsatt et omfattende piratsalg av konsertbilletter. Dette gjorde Prince så forbannet at han da valgte å avlyse konsertene. I følge amerikanske Billboard vil man denne gangen ved billettbestilling ikke få levert ut billetter på forhånd. Disse vil bli levert ut på Paisley Park under konsertdagen. De gjester som kjøper billetter vil bli bedt om å vise legitimasjon med bilde for å komme inn i showet.

Alle oss som ikke får muligheten til å overvære den unike konserten i Paisley Park får krysse fingrene for at Prince også snart vil annonserer konserter i Europa inkludert Norge. #RMROCK #RMPOP #RMKONSERTER

I mellomtiden:

Se det fantastiske klippet der Prince gjennomfører en av tidenes råeste gitarsoloer

Continue Reading
Advertisement