Connect with us

Musikk

Ozzy Osbourne avlyser opptreden på Power Trip Festivalen 2023

Published

on

Skjermdump fra video "Ozzy Osbourne - Patient Number 9 & Crazy Train at Rams Season Opener" publisert på YouTube

Ozzy Osbourne har kansellert sin opptreden som en av headlinerne til den Goldenvoice-produserte Power Trip-festivalen, som finner sted 6 til 8. oktober 2023 i California, USA.

Meldingen om at Ozzy må kansellere årets Power Trip Festival ble bl.a. publisert på hans facebookside. Han skriver bl.a. at det har vært en smertefull avgjørelse å måtte avlyse Power Trip. Iflg. Ozzy var hans opprinnelige plan å komme tilbake til scenen sommeren 2024.

«Dessverre forteller kroppen min meg at jeg bare ikke er klar ennå, og jeg er altfor stolt til å ha det første showet jeg gjør på nesten fem år som «halvdød». Bandet som skal erstatte meg på Power Trip annonseres om kort tid. De er personlige venner av meg og jeg kan love at dere ikke blir skuffet. Fremfor alt vil jeg takke fansen, bandet mitt og besetningen min for deres ubetinget lojalitet og fortsatte støtte. Jeg elsker dere alle, og vi sees snart»Ozzy Osbourne

Her kan du lese hele Ozzy`s uttalelse publisert på hans offisielle facebookside:

At Ozzy med tanke på hans dårlige helsesituasjon over lang tid ble bekreftet til årets Powertrip Festival var i utgangspunktet både overraskende og oppsiktsvekkende. Like overraskende som at legendariske AC/DC har blitt bekreftet til samme festival. La oss krysse finger for at sistnevnte opprettholder sin opptreden.

Les også: AC/DC er tilbake – headliner Power Trip festivalen sammen med Ozzy Osbourne

Har du opplevd Ozzy live tidligere?

– Tror du på mulig comeback i 2024?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )