Connect with us

Nyheter

Overdrevent kreativt svindelforsøk: – Selger signert album som ble utgitt to år etter rockelegendens død

Published

on


(Alvin Lee 1974 – photo credit: Jim Summaria)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det dukker stadig opp noen kreative kjeltringer som forsøker å svindle til seg noen kroner fra alle oss som elsker musikk og gjerne betaler noen kroner for spennende samleobjekter. Signerte vinylalbum er alltid et populært objekt.

For bare noen timer siden delte den offisielle facebooksiden til den avdøde rockelegenden Alvin Lee (19. desember 1944 – 6. mars 2013), kjent blant annet som gitarist i The Jaybirds og Ten Years After, en salgsannonse for et signert vinyleksemplar av Alvin Lee sitt soloalbum «Still On The Road To Freedom» som ble utgitt i 2012. Det unike med dette salgsobjektet er at vinylutgaven ble utgitt første gang to år etter hans død. Så her har faktisk Alvin Lee i tilfelle «stått opp fra det døde» og signert albumet.

Svindleren som har lagt ut salgsannonsen på amazon.com er også frekk nok til å presisere at signaturen er 100 % ekte og vil også godkjennes av hvilke som helst tredjeparts autentifikator. Annonsen er nå fjernet og hva kjeltringen forlangte er foreløpig ukjent. Kreativiteten til svindleren kan vel sies å være i overkant, men er dessverre nok et eksempel på at man må være ekstra på vakt når man ønsker å sikre seg noen samleobjekter.

Har du noen gode eksempler på andre idiotiske svindelforsøk?

Del disse med oss i kommentarfeltet nedenfor eller på vår facebook tilhengerside

Continue Reading
Advertisement