Connect with us

Musikk

Lengter du tilbake til dette? – Sjekk disse fantastiske publikum syngende stadionkonserter

Published

on

Skjermdump fra Slipknot video "Before I Forget - Live @ Rock am Ring 2009" publisert på YouTube nedenfor

Savnet blir stadig sterkere og sterkere for igjen å kunne oppleve den fantastiske unike konsertfeelingen. Stående «skulder til skulder», «kropp til kropp», jublende og allsangsyngende tett som «sild i tønne» sammen med titusenvis av likesinnede musikkglade mennesker.

Slik som blant annet dette:

Eller dette:

Eller dette:

Eller dette:

Myndighetenes gjeldende krav og anbefalinger for smittevern for konserter og arrangementer under covid-19 utbruddet er for øyeblikket slik at det tillates arrangement på offentlig sted for opp til 200 personer hvor det kan holdes minst 1 meter avstand til personer som ikke er i samme husstand. Det har vært et håp om at myndigheten vil kunne tillate arrangementer opp til 500 personer f.o.m. 1. september, men slik smittesituasjonen er for øyeblikket så er det svært lite sannsynlighet for dette kan skje i overskuelig fremtid. Det er kanskje større sannsynlighet for innstramminger.

Når man nyter konsertklippene ovenfor og samtidig tenker dagens smittesituasjon og smitteverntiltak, så er det mer og mer vanskelig å kunne se for seg at vi er tilbake til muligheter for å kunne oppleve slike store stadionkonserter på samme måte også i 2021.

Les også: Er det slik vi skal oppleve store konserter fremover?

Mens vi venter…..

Hvilke andre fete stadion konsertklipp synes du fortjener plass ovenfor?

Del link til YouTube klipp i kommentarfeltet på Rockman facebookside,