Connect with us

Musikk

Kilder: Phil Ruud tilbake i AC/DC – Er i studio med bandet for nytt album

Published

on

(photodesign by www.rockman.no – from left: Phil Rudd, Angus Young, Axl Rose, Stevie Young & Cliff Williams)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Troverdige kilder bekrefter rykter om at AC/DC nå er i studio for nytt studioalbum.

Alt tyder nå på at legendariske AC/DC har samlet seg i Vancouver, Canada for å spille inn et nytt studioalbum. Den Kanadisk journalisten Steve Newton skriver i en omtale på The Georgia Straight-nettsiden at en av hans rock-n-roll kilder på gaten fortalte ham at han hadde en kort samtale med noen AC/DC-medlemmer i Vancouver sentrum 1. august. En av rockerne han angivelig snakket med, var Stevie Young, Angus Youngs nevø, som tok over rytmegitarplassen i AC/DC fra Angus bror Malcolm i 2014 da Malcolm trakk seg tilbake på grunn av demens. Og det andre AC/ DC-medlemet Newtons kilde hadde snakket med, var ingen andre enn Phil Rudd, den langvarige AC/DC-trommeslager som ble erstattet av Chris Slade i 2015 for bandets «Rock or Bust» turne etter at Rudd ble arrestert for narkotika besittelse og truer med å drepe en ansatt. Newton understreker ytterligere i en ny publisert sak 2. august at informasjonen han har fått er troverdig.

Les også: Phil Rudd innrømmer drapstrusler

I tillegg bekreftes ryktene ved denne twittermeldingen

Etter alt som har skjedd rundt AC/DC, spesielt etter at vokalist Brian Johnson i en egen pressemelding i etterkant av en enorm rykteflom bekreftet at han 7. mars 2016 gir seg som artist i etterkant av å ha gjennomført en rekke undersøkelser av ledende leger innen hørselstap, ble gjort oppmerksom på at hvis han fortsetter som vokalist på store arenaer så kan dette risikere totalt døvhet.

Les også: Dette er den mørkeste dagen i mitt profesjonelle liv

Når dette da skjer under AC/DC pågående verdensturne valgte så Angus Young å prøv og dfinne en vokalist erstatter slik at bandet kunne fullføre de påfølgende konsertene. Når så ryktende kom om at Guns N` Roses vokalist Axl Rose var personen Angus hadde valgt som ertstatter, så gikk AC/DC nesten «bananas» der de ikke kunne tro at dette var mulig og var svært negative.

Les også: Bekreftet – Axl Rose blir ny AC/DC vokalist

I etterkant viste det seg at valget av Axl Rose fungerte utmerket og alle de kritiske røstene stilnet. Axl bekreftet etter turneen at han også gjerne fortsetter som ny vokalist i AC/DC samtidig som suksessen fortsetter med gjenforeningen av Guns `Roses og deres pågående turnèplaner.

Les også: Axl Roses ønsker å fortsatte som AC/DC vokalist

Eneste usikkerhet for ny AC/DC linup 2019 er da etter vår mening valget av bassist. Vi tipper at Cliff Williams, på tross av at han har bekreftet å gi seg som artist, kommer tilbake. Først som bassist på det nye studioalbumet og at motivasjon og lysten da kommer tilbake for å delta på ny turnè som support til albumutgivelsen.

Hva tror du?

Del dine kommentarer nedenfor eller på Rockman facebookside

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply