Connect with us

Musikk

Kilder: Phil Ruud tilbake i AC/DC – Er i studio med bandet for nytt album

Published

on

(photodesign by www.rockman.no – from left: Phil Rudd, Angus Young, Axl Rose, Stevie Young & Cliff Williams)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Troverdige kilder bekrefter rykter om at AC/DC nå er i studio for nytt studioalbum.

Alt tyder nå på at legendariske AC/DC har samlet seg i Vancouver, Canada for å spille inn et nytt studioalbum. Den Kanadisk journalisten Steve Newton skriver i en omtale på The Georgia Straight-nettsiden at en av hans rock-n-roll kilder på gaten fortalte ham at han hadde en kort samtale med noen AC/DC-medlemmer i Vancouver sentrum 1. august. En av rockerne han angivelig snakket med, var Stevie Young, Angus Youngs nevø, som tok over rytmegitarplassen i AC/DC fra Angus bror Malcolm i 2014 da Malcolm trakk seg tilbake på grunn av demens. Og det andre AC/ DC-medlemet Newtons kilde hadde snakket med, var ingen andre enn Phil Rudd, den langvarige AC/DC-trommeslager som ble erstattet av Chris Slade i 2015 for bandets «Rock or Bust» turne etter at Rudd ble arrestert for narkotika besittelse og truer med å drepe en ansatt. Newton understreker ytterligere i en ny publisert sak 2. august at informasjonen han har fått er troverdig.

Les også: Phil Rudd innrømmer drapstrusler

I tillegg bekreftes ryktene ved denne twittermeldingen

Etter alt som har skjedd rundt AC/DC, spesielt etter at vokalist Brian Johnson i en egen pressemelding i etterkant av en enorm rykteflom bekreftet at han 7. mars 2016 gir seg som artist i etterkant av å ha gjennomført en rekke undersøkelser av ledende leger innen hørselstap, ble gjort oppmerksom på at hvis han fortsetter som vokalist på store arenaer så kan dette risikere totalt døvhet.

Les også: Dette er den mørkeste dagen i mitt profesjonelle liv

Når dette da skjer under AC/DC pågående verdensturne valgte så Angus Young å prøv og dfinne en vokalist erstatter slik at bandet kunne fullføre de påfølgende konsertene. Når så ryktende kom om at Guns N` Roses vokalist Axl Rose var personen Angus hadde valgt som ertstatter, så gikk AC/DC nesten «bananas» der de ikke kunne tro at dette var mulig og var svært negative.

Les også: Bekreftet – Axl Rose blir ny AC/DC vokalist

I etterkant viste det seg at valget av Axl Rose fungerte utmerket og alle de kritiske røstene stilnet. Axl bekreftet etter turneen at han også gjerne fortsetter som ny vokalist i AC/DC samtidig som suksessen fortsetter med gjenforeningen av Guns `Roses og deres pågående turnèplaner.

Les også: Axl Roses ønsker å fortsatte som AC/DC vokalist

Eneste usikkerhet for ny AC/DC linup 2019 er da etter vår mening valget av bassist. Vi tipper at Cliff Williams, på tross av at han har bekreftet å gi seg som artist, kommer tilbake. Først som bassist på det nye studioalbumet og at motivasjon og lysten da kommer tilbake for å delta på ny turnè som support til albumutgivelsen.

Hva tror du?

Del dine kommentarer nedenfor eller på Rockman facebookside

Continue Reading
Advertisement