Connect with us

Julekalender

Kalenderluke 8

Published

on

Vinn det sterke siste studioalbumet «Battle Scars» av blues rock giganten Walter Trout i fet dobbel-lp 180gr. vinylutgave

Walter Trout er tilbake og ute med den treffende tittelen «Battle Scars». I fjor gjennomgikk Trout en levertransplantasjon, blant annet med økonomisk hjelp fra norske band. I juni kom både nytt album «The Blues Came Callin'» – og bok. Nylig sto Trout på scenen igjen, på egne bein med rocka takk til fansen og første norgeskonsert etter sykdommen.

Walter Trout er også booket til Notodden Blues Festival 2016. Den populære gitaristen og sangeren med fortid fra John Mayall`s Bluesbreakers og Canned Heat, skulle vært en av hovedartistene på Notodden i 2014, men Trout ble da alvorlig syk og måtte avlyse alle planlagte konserter.

Denne kalenderluken inneholder følgende premie:

Den heldige vinner av premien i denne kalenderluken får Walter Trout siste album «Battle Scars» i fet vinylutgave.

 

 

Premien er levert av plateselskapet Mascot Label Group

 Den heldige vinner av premien i denne kalenderluken ble: Vibeke Moe 

Delta i årets kuleste julekalender der du kan vinne fete musikkrelaterte premier hver dag fra tirsdag 1. desember til torsdag 24. desember 2015.

Slik deltar du i konkurransen:

1. Send inn ditt navn, adresse og tlf. nr. til julekalender@rockman.no 

Skriv i emnefelt: Påmelding

2. «Like» oss på vår facebook tilhengerside 

Alle som deltar i konkurransen har i prinsippet mulighet til å vinne flere kalenderluker og er med i konkurransen hver eneste dag frem til jul.

Melder du deg på i konkurransen etter at første luke er åpnet? No. prob. Du blir automatisk med i trekningen fra den dagen du melder deg på og frem til siste luke 24. desember. #RMJULEKALENDER

Lykke til!

Trykk her for alle julekalenderlukene

Continue Reading
Advertisement