Connect with us

Julekalender

Kalenderluke 6

Published

on


(foto: pressefoto)

Vinn konsertbilletter til Gavin James på Parketeateret i Oslo torsdag 10. desember kl. 20.00

Gavin James fra Dublin er bare 24 år gammel, men har allerede oppnådd både førsteplass på salgslistene og pris for årets beste låt. Han er også den første artisten som har solgt ut Dublins Olympia Theatre før han har gitt ut et studioalbum. Nå kommer han tilbake til Norge etter å ha gjestet Stavernfestivalen tidligere år, denne gangen til Parkteatret.

Gavin vokste opp i Ashington i nord-Dublin, med besteforeldre som tidlig på 1900-tallet var kjente Irske operasangere. Han startet som vokalist i et tenåringband, inspirert av lokale helter som Damien Rice og klassiske soul-artister som Sam Cooke, og brukte deretter mye av studietiden til å spille tretimers show på Dublins puber, nesten hver eneste dag. Med en voksende selvtillit begynte han å lage eget materiale og fikk etter hvert mange lojale fans, før Gavins aller første singel «Say Hello» vant Irlands svar på Mercuryprisen (Meteor Choice) for årets låt, og deretter toppet hitlistene i over seks måneder.

Akkurat nå er han aktuell med låta «Bitter Pill»:

Populariteten har gjort ham attraktiv blant artistkollegaer, og han har varmet opp for blant andre Ed Sheeran, Marina And The Diamonds, Nouvelle Vague, Beth Orton og Lianne La Havas. I mars i fjor var han support for James Blunt på hans utsolgte stadionturné i Europa.

Denne kalenderluken inneholder følgende premie:

Den heldige vinner av premien i denne kalenderluken får konsertbillett til seg selv + en venn til konsert med den spennende artisten Gavin James på Parkteateret i Oslo torsdag 10. desember 2015.

 

Premien er levert av plateselskapet Sony Music Norway

Den heldige vinner av premien i luke nr. 6 ble: Ane Christine Engh

 Delta i årets kuleste julekalender der du kan vinne fete musikkrelaterte premier hver dag fra tirsdag 1. desember til torsdag 24. desember 2015.

Slik deltar du i konkurransen:

1. Send inn ditt navn, adresse og tlf. nr. til julekalender@rockman.no 

Skriv i emnefelt: Påmelding

2. «Like» oss på vår facebook tilhengerside 

Alle som deltar i konkurransen har i prinsippet mulighet til å vinne flere kalenderluker og er med i konkurransen hver eneste dag frem til jul.

Melder du deg på i konkurransen etter at første luke er åpnet? No. prob. Du blir automatisk med i trekningen fra den dagen du melder deg på og frem til siste luke 24. desember. #RMJULEKALENDER

Lykke til!

Trykk her for alle julekalenderlukene

Continue Reading
Advertisement