Connect with us

Julekalender

Kalenderluke 2

Published

on

Denne kalenderluken blir «tyvåpnet» 1. desember – Følg med!

Bak denne kalenderluken skjuler deg seg en knallspennende musikkrelatert premie. Kalenderluken blir «tyvåpnet» på denne siden dagen før og navn på den heldige vinner av premien blir trukket ut og publisert også her i løpet av 3. desember. 2015. 

Delta i årets kuleste julekalender der du kan vinne fete musikkrelaterte premier hver dag fra tirsdag 1. desember til torsdag 24. desember 2015.

Slik deltar du i konkurransen:

1. Send inn ditt navn, adresse og tlf. nr. til julekalender@rockman.no 

2. «Like» oss på vår facebook tilhengerside 

Øk dine vinnersjanser: «Del» dagens luke med alle dine venner ved å benytte facebook og twitter deleknappene som du finner nederst på siden. Alternativt kan du dele videre den åpne luken som vil bli publisert på Rockman facebookside hver dag frem til jul. For hver gang du deler en kalenderluke, jo mer øker dine vinnersjanser. M.a.o. deler du alle de 24 kalenderluken så oppnår du hele 24 ekstra vinnersjanser.

Om du blir en av de heldige vinnere underveis i kalenderåpningen, så er det bare å fortsette å dele. Alle som deltar i konkurransen har i prinsippet mulighet til å vinne flere kalenderluker og er med i konkurransen hver eneste dag frem til jul.

Melder du deg på i konkurransen etter at første luke er åpnet? No. prob. Du blir automatisk med i trekningen fra den dagen du melder deg på og frem til siste luke 24. desember.

Lykke til!

Continue Reading
Advertisement