Connect with us

Julekalender

Kalenderluke 19

Published

on


(foto: promo)

Vinn svært attraktive Dream Theater billetter til Oslo Konserthus fredag 26. februar 2016 for deg selv + en venn

Etterspørselen etter billetter til Dream Theater-konsertene i Oslo Konserthus vil ingen enda ta, og det er nå bekreftet at bandet vil holde enda en ekstrakonsert i Oslo Konserthus fredag 26. februar. Dream Theater-billettene til den eksklusive, intime konserten i Oslo Konserthus 28. februar ble revet vekk på rekordtid. Det samme skjedde ved billettslippet til den første ekstrakonserten 27. februar. Premien der du kan vinne konsertbilletter til deg selv + en venn for ekstrakonserten fredag 26. februar som faktisk blir en unik premiere for de to påfølgende konsertene blir derfor svært attraktive.

Dette får du oppleve i Oslo Konserthus

Billettene til konsertene hvor fansen får fremført et on-of-a-kind-set, hvor bandet blant annet vil fremføre materialet fra deres kommende album «The Astonishing» i sin helhet er noe du ikke vil gå glipp av. 

Denne kalenderluken inneholder følgende premie:

Den heldige vinner av premien i denne kalenderluken får Dream Theater konsertbilletter til seg selv + en venn i Oslo Konserthus fredag 26. februar 2016.

Premien er levert av Oslo konserthus og Live Nation

 

Den heldige vinner av premien i luke 19 ble: Kenneth Vilming

 Lurer du på hva som skjuler seg bak de neste kalenderlukene?

Prøv deg på vår julekalender quiz – kanskje du klarer å tippe premiene?

Delta i årets kuleste julekalender der du kan vinne fete musikkrelaterte premier hver dag frem til torsdag 24. desember 2015

Slik deltar du i konkurransen:

1. Send inn ditt navn, adresse og tlf. nr. til julekalender@rockman.no 

Skriv i emnefelt: Påmelding

2. «Like» oss på vår facebook tilhengerside 

Alle som deltar i konkurransen har i prinsippet mulighet til å vinne flere kalenderluker og er med i konkurransen hver eneste dag frem til jul.

Melder du deg på i konkurransen etter at første luke er åpnet? No. prob. Du blir automatisk med i trekningen fra den dagen du melder deg på og frem til siste luke 24. desember. #RMJULEKALENDER

Lykke til!

Trykk her for alle julekalenderlukene

Continue Reading
Advertisement