Connect with us

Julekalender

Kalenderluke 11

Published

on


Vinn Jack Dalton sterke debutalbum «Past Swallows Love» i nydelig vinylutgave

Oslo baserte Jack Dalton er et meget spennende up-and-coming norsk hardcore / rock band. Det er ikke en typisk hardcore band, og implementerer elementer av post-rock og metal, med fokus på for å skape et unikt sound. Gruppen ble først kjent når de vinteren 2010 vant Zoom. Bandet har turnert både i Norge og Europa å spilt på viktige festivaler i Norge som by: Larm og Pstereo festival.

Deres nye album er produsert av både Matt Bayles (Mastodon, Blood Brothers, Alice in Chains) og Jørgen Munkeby (Shining), som har gitt albumet den særegne lyden
som en hardcore album anno 2015 trenger.

 

Denne kalenderluken inneholder følgende premie:

Den heldige vinner av premien i denne kalenderluken får Jack Dalton sitt debutalbum «Past Swallows Love» som ble utgitt 14. august 2015 i nydelig vinyl utgave.

 

 

Premien er levert av plateselskapet Indie Recordings

Den heldige vinner av premien i luke 11 ble: Arne Vik

Delta i årets kuleste julekalender der du kan vinne fete musikkrelaterte premier hver dag frem til torsdag 24. desember 2015.

Slik deltar du i konkurransen:

1. Send inn ditt navn, adresse og tlf. nr. til julekalender@rockman.no 

Skriv i emnefelt: Påmelding

2. «Like» oss på vår facebook tilhengerside 

Alle som deltar i konkurransen har i prinsippet mulighet til å vinne flere kalenderluker og er med i konkurransen hver eneste dag frem til jul.

Melder du deg på i konkurransen etter at første luke er åpnet? No. prob. Du blir automatisk med i trekningen fra den dagen du melder deg på og frem til siste luke 24. desember. #RMJULEKALENDER

Lykke til!

Trykk her for alle julekalenderlukene

Continue Reading
Advertisement