Connect with us

Julekalender

Kalenderluke 1

Published

on


(foto: pressebilde)

Vinn konsertbilletter til Katzenjammer i Oslo Spektrum lørdag 5. desember 2015 kl.19.30

Over 3 år har gått siden Katzenjammer ga ut albumet «A Kiss Before You Go», og siden den gang har de hatt gjentatte seiersrunder på flere kontinenter. Utsolgte turnéer i Tyskland, Benelux, Storbritannia og USA. De har solgt til gull, spilt live på radio og TV over hele Europa, spilt i tysk såpeopera og ikke minst ? spilt hundrevis av konserter for hundretusener av glade fans!

I januar 2015 kom endelig et nytt album fra Katzenjammer, produsert av Victor van Vugt (Nick Cave, PJ Harvey, Beth Orton m.fl.). Albumet har fått navnet «Rockland», og ble feiret på et smekk fullt Sentrum Scene i januar. De ettertraktede jentene har nylig avsluttet en turne i Europa, der samtlige arenaer har vært utsolgt. I sommer går ferden tilbake til Europa og de største festivalene. Senere på året, besøker de Shepherds Bush Empire i London, Tempodrom i Berlin og Porsche Arena i Stuttgart.

Det eneste stoppestedet i Norge denne gang blir i Oslos storstue, Oslo Spektrum, lørdag 5. desember. Bandet er heltente og lover en forrykende avslutning på et strålende år! 

 

Denne kalenderluken inneholder følgende premie:

Den heldige vinner av premien i denne kalenderluken som får konsertbillett til seg selv + en venn til konsert med fantastiske Katzenjammer i Oslo Spektrum lørdag 5. desember 2015.

 

Premien er levert av konsertarrangør Stageway

Den heldige vinner av premien i luke nr. 1 ble: Hilde Nordgård Dahl

Ikke meldt deg på i konkurransen ennå?

Har du ikke meldt deg på årets feteste julekalender ennå? No prob.

Følg instruksene nedenfor, så er du med i en fei!

Slik deltar du i konkurransen:

1. Send inn ditt navn, adresse og tlf. nr. til julekalender@rockman.no 

Skriv i emnefelt: Påmelding

2. «Like» oss på vår facebook tilhengerside 

Alle som deltar i konkurransen har i prinsippet mulighet til å vinne flere kalenderluker og er med i konkurransen hver eneste dag frem til jul.

Melder du deg på i konkurransen etter at første luke er åpnet? No. prob. Du blir automatisk med i trekningen fra den dagen du melder deg på og frem til siste luke 24. desember. #RMJULEKALENDER

Lykke til!

Trykk her for alle julekalenderlukene

Continue Reading
Advertisement