Connect with us

Musikk

Judas Priest bekrefter konsert i Norge 2021 – Kjøpte billetter fra årets avlyste konsert kan benyttes

Published

on

Foto: Promobilde Judas Priest 2020, Live Nation

Ticketmaster Norge og konsertarrangør Live Nation Norge bekrefter ny dato for den avlyste Judas Priest konserten som skulle blitt gjennomført ved DNB Arena 16. juni i år. Konserten gjennomføres samme sted neste år 15. juni 2021. Billetter som er kjøpt til årets konsert kan benyttes.

Her kan du lese mer på Live Nation sine nettsider

Da er det bare å glede seg vannvittig til neste år, et konsertår som garantert kommer til å bli det råeste noen sinne. I mellomtiden og som en vannvittig fet oppvarming så kan du nå nyte FULL Judas Priest konsert som nå er gjort tilgjengelig på bandets offisielle YouTube kanal:

Bandet som nylig feiret ”50 Years Of Metal” er bl.a. kjent for å være grunnlegger av karakteristiske ”metalhead-stilen” med nagler og lær. Bandet var også en del av The New Wave of British Heavy Metal. I forkant av at årets planlagte turnè, og før covid-19-pandemien satt en effektiv stopper for hele årets konsert og festivalsommer fortalte Rob Halford til Rolling Stone Magazin at bandet arbeider hard for å gjøre den planlagte turneen til noe helt spesielt. Bandet har de siste månedene jobbet med design av scenen. De ønsker at å gi fansen en helt unik opplevelse. Bandet roter også godt i sin musikalske kiste å leter etter musikalske skatter som aldri tidligere har blitt fremført på en scene. Halford sier videre at bandet har noen store overraskelser, og at den forestående turneen kommer til å bli en episk hyllest til Judas og Britisk Heavy Metal.

Alt dette og garantert mer til får vi da oppleve i Stavanger 2021.

Her kan du bestille billetter til Judas Priest 2021

Er du klart for Judas Priest konsert i 2021?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside