Connect with us

Musikk

Japanske Babymetal til Norge 2023

Published

on

Foto: Pressebilde Babymetal 2023

Japanske Babymetal bekreftes nå til Norge og Sentrum Scene 14 november 2023 via pressemelding fra arrangør All Things Live. Konserten er en del av bandets «World Tour 2023».

Babymetal kommer tilbake til Sentrum Scene 14. november – etter å ha spilt for utsolgt hus i 2020. Japanerne er aktuelle med albumet «The Other One».Babymetal skapte storm da de ble et internett-fenomen over natta, og ble i kjølvannet heftig debattert av både pressen og metal-fansen. Er det metal? Er det tull? Hva er dette for noe? Kuriositeten gikk fort over til internasjonal suksess og en stadig voksende fanskare. Babymetal var opprinnelig et bi-produkt av bandet Sakura Gakuin – originalt satt sammen i den japanske utgaven av Idol i 2010 – og i 2014 ble de et uavhengig band med den selvtitulerte debutplata og oppfølgeren «Metal Resistance» i 2016. Året etter var de support for Metallica i Sør-Korea, Guns N’ Roses i Japan, og turnerte i USA med Korn og Stone Sour.
 
I 2019 slapp de albumet «Metal Galaxy», som gikk rett inn på en imponerende 13. plass på ‘Billboard Top 200’, og som toppet ‘Top Rock Albums’-listen – første gang for en asiatisk artist. Nå har de nettopp sluppet oppfølgeren, konseptalbumet «The Other One».

Man kan trygt si at det er ingen andre i verden som gjør det Babymetal gjør. Musikken spiller på crossover-strengene til nu-metal og djent, men også, mer spesifikt, J-pop og Kawaii metal. Det er teatralsk, og det er storslagent.
 
Billetter i salg f.o.m. fredag 21. april kl. 10:00 

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Er du klar for Babymetal?

Del dine kommentarer på Rockman facebook (her)