Connect with us

Musikk

Her gravlegges AC/DC grunnlegger Malcolm Young (se video og bilder)

Published

on

Photodesign by www.rockman.no - Guitar of AC/DC rythm guitarist Malcolm Young

AC/DC grunnlegger, gitarist og låtskriver Malcolm Young ble gravlagt i dag tirsdag 28.11.2017

Seremonien ble gjennomført tirsdag 28.11.2017 kl. 11.00 (australsk tid), samme dag som gjennomføringen av den årlige Aria Awards som er den Australske musikkindustrien svar på Grammy Award. Senere på dagen vil det bli gjennomført en betydelig markering og hyllest til en av tidenes viktigste rockeartister under Aria Awards.

Her kan du se bilder og film fra begravelsen:

En hel musikkverden hyller nå Malcolm Young:

Her minnes Alice Cooper sin mangeårige nære artistvenn:

Malcolm Young var den lille, litt tilbaketrukne mannen som raget kun 1,60 cm på sokkelesten. Selv om hans bror Angus er ca. 3 cm lavere kom han ofte litt i skyggen, som også alltid er typisk for en rythm gitarist. Men sannheten er, som Angus selv sier i sin siste hilsen til sin bror, at han var selve drivkraften bak AC/DC. Malcolm Young har sammen med sin bror Angus, i mange tilfeller også sammen med avdøde Bon Scott og enkelte låter med Brian Johnson, skrevet alle AC/DC enorme musikkhistorisk betydningsfulle låter som gjennom flere tiår har inspirert en hel musikkverden. Musikk som sammen med bandet har skapt udødelig.

Malcolm siste opptreden med AC/DC skulle nå i ettertid vises seg å bli 28. juni 2010 i Bilbao, Spania i forbindelse med bandets «Black Ice World Tour» og fremførelsen av siste ekstranummer under konserten med låta «For Those About to Rock (We Salute You):

Malcom Young måtte gi seg i AC/DC i 2014 p.g.a. sykdom.

Takk for alt og hvil i fred Malcolm Young

Del gjerne dine AC/DC Malcolm minner på Rockman facebook tilhengerside (her)

Grunnlegger, eier, utgavesjef og redaktør for musikkmagasinet Rockman.no - E-mail: knuteirik@rockman.no