Connect with us

Nyheter

Her er de første 19 bekreftede artistene til Tons Of Rock 2018

Published

on

(Photo credit: Tons Of Rock)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Tons Of Rock har nettopp bekreftet i pressemelding de første artistene til 2018.

I sitt første artistslipp avsløres festivalen at selveste Helloween, Kvelertak, Exodus og At The Gates er noen av de 19 første bandene som presenteres til festningen i juni.

«Nyhetene vil komme tett fremover og allerede i dag er vi ekstremt stolte av å kunne slippe HELLOWEEN. For første gang på mange år har gudfedrene av power metal samlet troppene seg og kommer til Halden med selveste Kai Hansen og Michael Kiske . Med sitt unike «Pumpkins United» legger de ut på turne i disse dager og har på forhånd solgt ut arenaer som fyller 15 000 mennesker i Europa og Sør Amerika. Dette blir stort!», sier bookingsjefen Jarle Kvåle om årets første headlinerslipp.

Også det norske bandet Kvelertak kommer til Halden.

«Vi er ekstremt stolte av at de skal runde av Metallica-turneen med et enormt show på Tons of Rock for å vise at de er Norges ubestridt største rockeband», fortsetter Kvåle.

I tillegg presenterer Tons Of Rock en solid bredde av Rock og Metall i alle sine avarter. De Amerikanske thrash-metal legendene i Exodus, kongene av svensk death metal At The Gates, de skotske piratene i Alestorm, et comeback- sultent Skampbankt, og symfoniske Epica fra Nederland. Black metal- publikummet vil også få sitt, med det svenske krigsmaskineriet Marduk og norsk blackmetals mest omstridte frontfigur; Gaahl.

Dato justert:

Tons of Rock 2018 blir avholdt 20 – 22. juni 2018. Festivalen fremskyndes en dag fra tidligere annonsert dato. Dette for å sikre best mulig artister og publikumsopplevelse til Tons of Rock 2018. Årets suksess med Klubbkveld i Halden utvides og starter da allerede 19.juni, og nytt av året er at festivalcampingen også vil åpne denne dagen.

Dagens slipp:

HELLOWEEN – KVELERTAK – EXODUS –  AT THE GATES – ALESTORM  – SKAMBANKT- EPICA – MARDUK – WHILE SHE SLEEPS – IMPERIAL STATE ELECTRIC – GAAHLS WYRD – CARACH ANGREN – AUDREY HORNE – BATTLE BEAST – SKELETONWITCH – WHORDOME RIFE – TUSMØRKE – SIBIIR – FØSS. Og flere er på gang…..

Festivalpass i salg fra mandag 23. oktober 

Les også: Tons Of Rock vs. Norway Rock: – Hvem har best bookinger til nå?

Hva synes du om dagens slipp?

Gi dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside 

Continue Reading
Advertisement