Connect with us

Musikk

Heldige vinner av fete Rammstein billetter til seg selv + 1 venn ble..

Published

on

Engasjementet i vår Rammstein konkurranse som ble gjennomført i perioden 17 til 20 juli 2022 har nok en gang vært formidabel. Ca. 1 500 lesere har meldt seg på i konkurransen om å vinne fete konsertbilletter til seg selv + 1 venn til det som garantert kommer til å bli årets mest spektakulære konsert Rammstein på Bjerke Travbane i Oslo fk. søndag 24. juli 2022.

Les også: Her er spillelisten over Rammstein låtene du får høre på Bjerke fk. søndag

I 2019 inntok Rammstein, sammen med 30.000 tilskuere, Ullevaal Stadion med den største sceneproduksjonen på norsk jord. Det var pyro, magi og flaggermuslignende konfetti om hverandre. I vår konsertanmeldelse fra konserten i Oslo 18.08.2019 var det rett og slett vanskelig å finne ord for å beskrive denne fantastiske konsertgalskapen. Innholdet av så enormt mye mengder av pyrotekniske effekter og andre elementer var så voldsomt at det slo absolutt ALT av det vi har opplevd tidligere. Rammstein på Ullevaal: Helt vanvittig fantastisk konsertgalskap

Heldig vinner av konkurransen

Den heldige vinner ble: Jostein Kroksleiven

På vegne av Rockman, konsertarrangør All Things Live og billettagent Eventim, vil takke dere alle for et formidabelt engasjement. Dersom du var blant de mange tusen lesere som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! 

Gled deg! Snart kommer flere fete konkurranser.

Quiz: Kan du dette om Rammstein?

Varm opp til Rammstein på Bjerke

– Del dine kommentarer, bilder og filmklipp fra tidligere konserter

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )