Connect with us

Nyheter

Gi din stemme og vinn superfett festivalpass til Norway Rock Festival

Published

on

(photoart by www.rockman.no + lineup Norway Rock Festival 2018)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Stem frem fjorårets beste rockelåter og vinn festivalpass til Norway Rock Festival.

Norway Rock Festival har lange tradisjoner med å lage en sinnsyk fet rockefest. Bygda der festivalen ligger er full av hyggelige og kule folk med ekte musikkjærlighet dypt forankret i rockemusikken. Festivalen har en rå stemningsfull beliggenhet, vekk fra bylivets mas og tjas, intimt omkranset av høye fjell, elv, daler og med en intim festivalcamp som er plassert sentralt midt i selve i hjertet av festivalområdet, kun få skritt til de ulike scener.

Les også: 10 gode grunner til å besøke Norway Rock Festival i 2018

Årets NRF linup er allerede imponerende sterkt med spennende navn som Nightwish (eksklusiv Norgeskonsert), Status Quo (eksklusiv Norgeskonsert), Accept (eksklusiv Norgeskonsert), In This Moment (eksklusiv Norgeskonsert), Inglorious (ekslusiv Norgeskonsert), Avatar, Bloody Heels, Beast In Black, Backstreet Girls, Manitou, Heartless. Og mange flere spennende band er på gang.

I løpet av 2017 har vi fått en fantastisk mengde av knallsterke rockelåter i en god blanding fra etablerte til nye spennende «up-and-coming» rockeband. Gjennom hele fjoråret har vår redaksjon i samarbeid med våre lesere fortløpende nominert de aller feteste rockelåter til årets desidert viktigste avstemming. Blant de nominerte finner vi også følgende låter fra årets Norway Rock Festival aktuelle artister:

Les også: Norsk rock sterkt representert blant nominasjonslisten til beste rockelåt 2017

Her er spillelisten over samtlige nominerte fete rockelåter 2017:

Klikk her for å følge denne fete spillelista

Her kan du følge Rockman på Spotify

Vinn superfete premier!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen om å vinne fete premier som bl.a. superfett festivalpass til Norway Rock Festival 2018 er å stemme frem din(e) favoritt rockelåt(er) i vår avstemming nedenfor. Følg med på flere fete premier!

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Følg oss på facebook og bli den første til å få oppdatert informasjon om avstemmingen og premievinnere.

Viktig! For at vi skal kunne finne ditt navn slik at du blir med i trekningen, husk også å «trykk» din «like» eller annen emoji i kommentarfeltet på vår facebook side (her). Eventuelt legg igjen en kommentar. Alternativt send en e-mail med ditt navn til: konkurranse@rockman.no

Følg oss/ «like» vår facebook tilhengerside ( her ) og bli den første til å få oppdatert informasjon om den pågående avstemmingen. Alle som deltar i avstemmingen og følger oss på facebook er automatisk deltager i trekningen av fete premiene. 

PS! Del gjerne avstemmingen videre fra Rockman facebookside (her) og engasjer dine facebookvenner, det kan fort lønne seg 🙂

Continue Reading
Advertisement