Connect with us

Nyheter

Ex. Deep Purple/ Rainbow vokalist Joe Lynn Turner hasteinnlagt på sykehus med hjerteinfarkt

Published

on

(photocredit: www.rockman.no – Joe Lynn Turner, Over The Rainbow at Norway Rock Festival 2010)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Tidligere Deep Purple og Rainbow vokalist Joe Lynn Turner har blitt hasteinnlagt med hjerteinfarkt i Hviterussland.

Dette blir nå bekreftet av flere medier. Turners sykehusinnleggelse ble iflg. Blabbermouth først rapportert av det russiske statens nyhetsbyrå RIA Novosti, som siterte presseinformasjonen til Helsehelseinstituttet som informerer om at sangerens tilstand var «stabil» etter at han ble hastebehandlet på et Minsk-sykehus for hjerteinfarkt. Turners tilstedeværelse på sykehuset ble også rapportert av Hviterusslands mest innflytelsesrike dagsavis, det statseide SB Hviterussland Segodnya. Ifølge det russiske nyhetsbyrået TASS, har en talskvinne for det ministerium for helse i Hviterussland informert om at Turner ble transportert med ambulanse og at han vil fortsette å motta behandling på sykehuset.

Joe Lynn Turner (66), er en amerikansk vokalist og låtskriver, kjent fra Rainbow, Yngwie Malmsteen og Deep Purple. Han er for tiden vokalist i Rainbow-coverbandet Over the Rainbow. Over The Rainbow spilte bl.a. under Norway Rock Festival i 2010. Turner var vokalist i Rainbow i perioden 1980 – 1984 og deltar på Rainbow-albumet «Difficult To Cure» (1981) som blant annet inneholder suksesslåta «I Surrender».

 

I tillegg er han vokalist på Deep Purple albumet «Slaves & Masters» fra 1990. Han har også vært studiomusiker for norske TNT og sang støttevokal på albumene «Intuition» (1989) og «Realized Fantasies» (1992). I 2011 var han vokalist på The Jan Erling Holberg Project ft. Joe Lynn Turners Sense of Time, som hadde en miniturnè i Norge samme sommer.

Del gjerne dine kommentarer om Joe Lynn Turner

Gi dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement