Connect with us

Nyheter

Dio bekreftet til Norge og Rockefeller…i hologram

Published

on

(foto: pressebilde – Dio returns, The World Tour)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Ronnie James Dio returnerer som hologram i «Dio Returns: The World Tour», showet som hyller en av rockens aller største stemmer. 

Vokalisten fra legendariske band som Rainbow, Black Sabbath og Dio vil opptre som hologram, backet av et band bestående av Simon Wright (AC/DC/Dio), Craig Goldy (Dio), Scott Warren (Dio) og Bjorn Englen (Quiet Riot/Yngwie Malmsteen). I tillegg suppleres det med livevokal fra blant andre fantastiske Tim «Ripper» Owens (Judas Priest/Yngwie Malmsteen/Iced Earth).

Her kan du se Ronnie James Dio Hologram fra Wacken 2016

Showet vil også by på unike visuelle effekter, sier Jeff Pezzuti, CEO og grunnlegger av Eyellusion, som står bak produksjonen.

«Vi har til nå bare gitt Dio-fansen liten smakebit av hva de vil se på denne turneen. Vi lager et helt nytt hologram av Ronnie og designer et fantastisk lysshow», sier han.

Dio-hologrammet og bandet vil fremføre låter som «Holy Diver», «Rainbow In The Dark», «We Rock», «King Of Rock And Roll», Black Sabbaths «Neon Knights» og «Heaven And Hell» og Rainbows «Man On The Silver Mountain». Wendy Dio, som var manager gjennom hele Ronnie James Dios karriere, har hatt overoppsyn med hele «Dio Returns»-turneen. 

«Ingen har noen sinne vært i stand til å sette sammen et show som dette, og vi tror Ronnie smiler ned på oss når vi nå finner nye måter å dele musikken hans på til generasjoner av fans. Vi kan ikke vente med å endelig dele denne utrolige opplevelsen med fans verden rundt», sier hun.

Billetter i salg fra i dag fredag 4. august kl. 09.00. 

Er du klar for Dio?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )

Continue Reading
Advertisement