Connect with us

Nyheter

Dette spilte Guns N` Roses på gjenforeningskonserten: – Se video og full spilleliste

Published

on


(foto: Rockman – Slash under Quartfestivalen 2009)

Skrevet av: Knut Eirik Myhre

Guns N` Roses overrasket sist fredag med sin «førpremiere» på sin varslede gjenforening med en eksklusiv intimkonsert på den legendariske The Troubadour i Los Angeles for kun ca. 250 publikummere.

Den legendariske Troubadour Club har siden åpningen i 1957 gjennomført en rekke unike artistlanseringer gjennom årene som blant annet Elton John, James Taylor og Tom Waits. Denne gangen var de åsted for Guns N` Roses unike historiske gjenforening. 

«Welcome To The Jungle»

Guns N’ Roses gikk på scenen iflg. Guitarplayer rett over midnatt, ca. en time senere enn planlagt, som jo ikke er store forsinklelser med tanke på hva man er vant til fra mr. Axl Rose. Blant de 250 heldige publikummere som fikk med seg denne unike konserten var det også spesielt inviterte gjester som blant annet Lenny Kravitz, Jim Carrey, Andrew Dice Clay og Nicolas Cage. 

Disse låtene ble spilt under konserten:

01. It?s So Easy
02. Mr. Brownstone
03. Chinese Democracy
04. Welcome To The Jungle
05. Double Talking Jive
06. Live And Let Die (Paul McCartney & Wings cover)
07. Rocket Queen
08. You Could be Mine
09. The Godfather Theme (Slash)
10. Sweet Child O? Mine
11. New Rose (The Damned cover)
12. Better
13. Knockin? On Heaven?s Door (Bob Dylan cover)
14. My Michelle
15. Nightrain

Ekstranummer:
16. The Seeker (The Who cover)
17. Paradise City

Den klassiske trio bestående av Rose, Slash og McKagan ble rundet av med Fortus, keyboardist Dizzy Reed og trommis Frank Ferrer, alt fra den siste inkarnasjonen av Guns N ‘Roses. Det er ikke kjent om trommeslager Steven Adler ble invitert til å delta.

Hvordan synes du det låter?

Kjør diskusjon og skriv dine kommentarer på Rockman Facebook tilhengersiden ( her )

Les også: Guns N` Roses bekrefter gjenforeningEr dette Norges feteste Guns N` Roses tatoveringer?Her er Guns N`Roses videoteaserSlash er i studio for å spille inn nye Guns N` Roses låterAxl Roses stepper inn som ny AC/DC vokalist?Slik høres Axl Roses som ny AC/DC vokalist

Continue Reading
Advertisement